ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο (αμετανόητος) Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Κάνει γιόγκα κι ευχαριστεί τους «δεκάδες "δολοφόνους" των blogs» που θα διαφημίσουν το νέο του lifestyle σάιτ, βρίζοντάς τον!

Με το lifestyle σάιτ -το ονομάζει toratora.gr- και κάνοντας γιόγκα, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ο (αμετανόητος) Πέτρος Κωστόπουλος.
Με ένα τεράστιο σε λέξεις editorial κάνει (ξανά) την αυτοκριτική του,  τα (συνηθισμένα) παράπονά του και παρακαλεί αυτούς που τον βρίζουν και τον συκοφαντούν να το κάνουν αλλά πολύ πιο έντονα αυτές τις μέρες. «Ό,τι μπινελίκι θέλουν, απλά να μην ξεχνάνε να γράφουν την διεύθυνση του ToraTora.gr. Τους ευχαριστώ προκαταβολικά» γράφει χαρακτηριστικά ο Κωστόπουλος. Και έχει απόλυτο δίκιο. Γράφοντας γι αυτόν του κάνεις τη μεγαλύτερη διαφήμιση (εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν κρατάμε κακίες)..
Ακολουθεί ένα μεγάλο απόσπασμα από το κείμενο του Κωστόπουλου για το νέο σάιτ (έχει και το koolnews.gr) όπου υπερασπίζεται σθεναρά το LifeStyle:..
"Ποτέ δεν κατάλαβα πώς με το να ασχολείσαι με το LifeStyle μπορεί να έχει μετατραπεί σε ειδεχθές έγκλημα. Έχω ζήσει επί μία τριετία, μία άνευ προηγουμένου επίθεση, συνήθως κάτω από την ζώνη, και κυρίως όταν ήμουν ανάσκελα knocked down από δεκάδες «δολοφόνους» των blog και του ίντερνετ.
Ακόμα και ο τελευταίος διαπλεκόμενος ή μη γραφιάς (έχουμε πάψει να μιλάμε εδώ και καιρό για την δημοσιογραφία), μου την έπεφτε από όλες τις μεριές με εκφράσεις που εμπεριείχαν μόνο προσωπική εμπάθεια και κυρίως ψέμματα. Με αυτήν την λάσπη θα μπορούσα να χτίσω όχι μόνο τα δύο σπίτια που έχασα αλλά και τέσσερα ακόμη.
«Χάλασα», λέει, δύο τρεις γενιές Ελλήνων. Το μόνο που μπορώ να απαντήσω σε αυτό: Μαλάκας δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. Διαβάζω τα καλύτερα LifeStyle περιοδικά στον κόσμο όπως το GQ ή το Vanity Fair, τα οποία παίζουν πραγματικό ρόλο σε τάσεις και lifestyle αλλά δεν ντύθηκα ποτέ σαν αντρική πριμαντόνα των Dolce & Gabbanna, δεν αγόρασα χρυσό ρολόι, ή δεν πήγα στα Bora Bora που μου συνιστούσαν.
Όχι ότι δεν έκανα λάθη και μαλακίες. Έβγαλα πρόσωπα πολλές φορές που δεν άξιζαν να δαπανηθούν ούτε δύο γραμμάρια μελανιού. Δέχθηκα καπρίτσια διαφόρων σταρ και έκανα το κουνέλι σε μαλακίες τους γιατί ήταν «πελάτες» και έπρεπε να φωτογραφηθούν.
Μετά από τρία χρόνια θέλω να επιστρέψω στον τόπο του εγκλήματος γιατί αυτό ξέρω καλά, αυτό έχω κάνει καλύτερα, πιστεύω, από όλους στο παρελθόν και αυτό θέλω να ξανακάνω άλλη μία φορά. Εννοείται ότι έχω μάθει από τα λάθη, εννοείται ότι οι εποχές άλλαξαν, και εννοείται ότι όλα τα βλέπω πια αλλιώς.
Θέλω να ξαναβάλω αυτό που ξεκίνησα στο ΚΛΙΚ -την κριτική άποψη- στο ToraTora.gr. Τότε γράφαμε όλα όσα μας ενοχλούσαν. Στο δρόμο, παραδέχομαι ότι σε πολλά έκανα το κουνέλι γιατί απλά γνώρισα όλο τον κόσμο. Οι απόψεις μαλάκωσαν. Η κριτική μειώθηκε. Και κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στο απυρόβλητο. Λάθος μου. Εκείνο βέβαια που σιχαίνομαι στη δημοσιογραφία είναι η εμμονή, να πάρεις έναν άνθρωπο και να τον χτυπάς σα χταπόδι επί μήνες. Δεν θα το κάνουμε στο ToraTora.gr. Θα κρίνουμε και θα κριτικάρουμε συμπεριφορές. Ακόμη κι αν κάποιος μια μέρα την «ακούσει», θα μπορούσε σε δύο μέρες να δει εγκώμιο για αυτόν εάν έπραττε κάτι που το άξιζε.
Στο internet έχει ξεφτιλιστεί η ελληνική γλώσσα. Θέλω να γράφουμε καλά στο ToraTora.gr. Θέλω να έχουμε stories. Θέλω όλα να τα γράφουμε με χιούμορ. Σιγά την σοβαρότητα της showbiz για να καταγγείλλεις κιόλας.
Πιστεύω ότι το ToraTora.gr δεν μοιάζει με κανένα άλλο LifeStyle site και αυτήν την στιγμή υπάρχουν καμία 20αδα. Θέλω να υπάρχει άποψη κάθε μέρα. Να βάζει τα νέα του τόπου που δεν με προσβάλουν, να έχει προτάσεις, για όλες τις πτυχές της ζωής μας.
 
ΥΓ. Όσοι από αυτούς που με βρίζουν και με συκοφαντούν θέλουν να το κάνουν, θα τους παρακαλούσα να το κάνουν πολύ έντονα αυτές τις μέρες. Ό,τι μπινελίκι θέλουν, απλά να μην ξεχνάνε να γράφουν την διεύθυνση του ToraTora.gr. Τους ευχαριστώ προκαταβολικά."