ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Κουρτάκης εναντίον Χατζηνικολάου

Σε διπλό ταμπλό ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους μιντιάρχες -πλέον- Νίκο Χατζηνικολάου και Γιάννη Κουρτάκη. Από τη  μια πλευρά τα δύο ραδιόφωνα και από την άλλη οι εβδομαδιαίες εφημερίδες -οικονομικού κυρίως περιεχομένου- που προτίθενται να κρεμάσουν σύντομα στα περίπτερα οι δύο ανταγωνιστές. Πέραν φυσικά της Real Νews και των Παραπολιτικών.
Ο ραδιοσταθμός του Γιάννη Κουρτάκη φιλοδοξεί, με τα δυνατά ονόματα με τα οποία έχει ήδη κλείσει συνεργασίες, να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να απειλήσει την πρωτιά του Χατζηνικολάου και του Real fm.
Τα Παραπολιτικά fm με καινούργιο ενισχυμένο πρόγραμμα και με τους (ανάμεσα σε πολλούς..  άλλους) Τσαμόπουλο- Θαναηλάκη,  Ευαγγελάτο, Γρ. Ψαριανό,  Λιάγκα,  Λυγερό, Κοτρώτσο -οι τρεις τελευταίοι έφυγαν από τον Χατζηνικολάου- μπαίνουν από τις 8 Σεπτεμβρίου δυνατά στον ανταγωνισμό.
Από την πλευρά του ο Real fm ξεκίνησε ήδη το πλήρες πρόγραμμά του χαλαρά με Τράγκα, Χατζηνικολάου, Ελληνοφρένεια, Ακριβοπούλου, Μάκη Γεωργίου - Τάκη Χατζή (πολύ καλές φωνές για ραδιόφωνο) και τους λοιπους -γνωστούς από πέρυσι- συντελεστές.
Σχετικά με την έκδοση νέων εφημερίδων ο Γιάννης Κουρτάκης -εκτός από τα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σαββάτο- προχωρά στην έκδοση και μιας εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας που μάλλον θα βγεί Κυριακή στα περίπτερα. Ηδη το φύλλο απέκτησε γραφεία επί της οδού Χατζηγιάννη Μέξη στην περιοχή του Χίλτον
Ο Ν. Χατζηνικολάου ανακοίνωσε κι αυτός -μέσω της εκπομπής του- ότι ο όμιλος Real προχωρά στην έκδοση μιας νέας πολιτικοοικονομικής εφημερίδας που μάλλον θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.
 Παράλληλα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι Κουρής - Χατζηνικολάου μελετούν σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας αθλητικού ραδιοφώνου. Το ίδιο φυσικά  αναζητά εδώ και καιρό κι ο Γιάννης Κουρτάκης, που τελευταία συνομιλούσε με τον Φώτη Μπόμπολα για τον «Sentra FM» και την μετατροπή του σε «Θρύλος fm».