ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Καμίνης: Δεν έδιωξα εγώ τον Καμπύλη

Ποιος θα είναι ο νέος διευθυντής του 9.84

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αποποιείται των ευθυνών του στο θέμα της αποχώρησης του Τάκη Καμπύλη από τη διεύθυνση του δημοτικού ραδιοσταθμού 9.84, καθώς πολλοί είχαν κάνει λόγο για αποπομπή και απόλυση... Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο Γ.  Καμίνης -και απαντώντας σε σχετική ερώτηση- διευκρίνισε ότι πρόκειται περί παραίτησης, πλέκοντας ταυτόχρονα το εγκώμιο του δημοσιογράφου:
«Ο κ. Καμπύλης είχε μια εξαιρετική θητεία στον 9.84. Όποιος παρακολουθεί ραδιόφωνο μιλάει, για έναν σταθμό του οποίου το επίπεδο ανέβηκε σε τεράστιο βαθμό κατά τη διάρκεια της θητείας του. Υπέβαλλε την παραίτηση. Δεν του την ζήτησα εγώ. Ένιωσε ότι έχει κλείσει τον κύκλο του. Εγώ ευχαρίστως θα δεχόμουν ο κ. Καμπύλης να συνεχίσει να υπηρετεί τον 9.84, γιατί η απόδοσή του ήταν εξαιρετική».
Ο Γ. Καμίνης αναφερόμενος και στον αντικαταστάτη ή την αντικαταστάτρια του παραιτηθέντος.. διευθυντή  του ραδιοσταθμού είπε χαρακτηριστικά: «Νέο διευθυντή θα έχουμε από τη στιγμή που θα βρούμε κάποιον αντάξιο να τον αντικαταστήσει».
Σύμφωνα όμως με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Τακης Καμπύλης κάτι περίμενε από τον Καμίνη (του είχε τάξει μια άλλη θέση μέσα στο Δήμο) και επεδή δεν συμφώνησαν επήλθε η ρήξη. Ο ίδιος ο Καμπύλης βέβαια στην (ψυχρή) επιστολή παραίτησής του, ανέφερε ότι φεύγει για προσωπικούς λόγους...