ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μόνο δύο εργαζόμενους έχει μισθωτούς η ΝΕΡΙΤ!

Η πολυδιαφημισμένη ΝΕΡΙΤ ως δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας που περιμένει να μπει στην ευρωπαϊκή EBU, αυτή τη στιγμή απασχολεί δυο, το ξαναγράφουμε, δυο άτομα με σύμβαση αορίστου χρόνου.
Απασχολεί και καλύπτει ασφαλιστικά μόνο τους Βασίλη Θωμόπουλο, διευθυντή ειδήσεων και τον Νεόφυτο Οικονόμου, εμπορικό διευθυντή της ΝΕΡΙΤ.
Αυτά είναι τα δυο άτομα που έχουν προσληφθεί κανονικά από τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε η οποία λειτουργεί με "δανεικούς" συμβασιούχους από το υπουργείο Οικονομικών -αυτούς της Δ.Τ, αναθέσεις εκτός εταιρείας ακόμη και για αλλαγή λάμπας στο ραδιομέγαρο και φυσικά με δεκάδες αναθέσεις σε ιδιώτες, μικρούς και μεγάλους.
Δυο μόνο στελέχη έχουν προσληφθεί κανονικά και για τα οποία έγινε ενημέρωση των ασφαλιστικών.. ταμείων για την κάλυψή τους. Υπάρχει άλλος ένας "εργαζόμενος" με πρόσληψη, στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου, διευθυντής του μορφώματος στη Θεσσαλονίκη που όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στην ΕΣΗΕΜΘ είναι ο μόνος που έχει προσληφθεί κανονικά.
Το έγγραφο που έφθασε σύμφωνα με πληροφορίες μας, στον ΕΔΟΕΑΠ πιστοποιεί τις δυο προσλήψεις της ΝΕΡΙΤ στην Αθήνα. Ζητά στοιχεία για τα δυο μέλη, της ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ αντίστοιχα για να αρχίσει η καταβολήτ των ασφαλιστικών εισφορών!
Όλα τα άλλα στελέχη που συνεχίζουν να παρέχουν καλές υπηρεσίες στην κυβέρνηση, είτε δουλεύοντας ως "μαύροι", είτε ως "συμβασιούχοι" της Αφροδίτης Γουγά, συνωστίζονται στη γραμμή επιλογής των λίγων προσλήψεων. Πολλές φορές καρφώνοντας ο ένας τον άλλον και καταγγέλλοντας ο ένας τον άλλον.
- πηγή: greek tv