ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τώρα ψεκάζουν τα σύννεφα και τις παραλίες...

... κι ο Νταλάρας κάνει μεροκάματα σαν φωτογράφος σε γάμους

ΚΟΥΙΖ: Βρείτε ποιές είναι οι δύο επιχειρηματικές οικογένειες που πάντρεψαν το σαββατοκύριακο τα βλαστάρια τους. Το κείμενο που ακολουθεί είναι ένα πολύ μικρό απόσπασμα που αποδεικνύει ότι δεν ψεκάζουν μόνο τον ελληνικό λαό αλλά και τα σύννεφα για να μην βρέξει καθώς και ολόκληρες παραλίες για να εξολοθρεύσουν τα κουνούπια και να μην τσιμπήσουν  τους καλεσμένους στον γάμο!
Επίσης το κείμενο είναι αντιπροσωπευτικό για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα του 2014 και την οικονομική ανάκαμψη που είναι πλέον γεγονός μετά τις εξαγγελίες Σαμαρά στη ΔΕΘ:
 (...) Το γαμήλιο γλέντι ήταν τριήμερο αλλά η προετοιμασία είχε αρχίσει εδώ και δεκαπέντε ημέρες. Οι άμαξες του νησιού είχαν κλειστεί όλες για τους καλεσμένους, τα θαλάσσια ταξί βγήκαν για επισκευή και βαψίματα, ο παραλιακός δρόμος κατά μήκος της περιοχής Αγία Παρασκευή φυτεύτηκε με τεράστιους..  φοίνικες, ενώ στην ίδια περιοχή είχαν στηθεί τεράστιες εξέδρες ακόμη και μέσα στη θάλασσα.
Eίναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως οι οικογένειες των νεόνυμφων είχαν φροντίσει ακόμα και να ψεκάσουν τα σύννεφα, ώστε να μην βρέξει κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και να ραντίσουν ολόκληρη την παραλία για να μην ενοχλήσουν τους καλεσμένους τα κουνούπια.
Από την Παρασκευή το πρωί πάντως, παλιό και νέο λιμάνι των Σπετσών είχαν γεμίσει από τις θαλαμηγούς των καλεσμένων (...)
TIP: Στον γάμο ήταν κι ο Γιώργος Νταλάρας που είπε να κάνει ένα μεροκάματο βγάζοντας φωτογραφίες για το γαμήλιο άλμπουμ των νεόνυμφων...

Τελικά είναι σίγουρο πως μας ψεκάζουν!..