ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πως ο Δ.Κοντομηνάς βρέθηκε στις ΗΠΑ παρά την απαγόρευση

Πριν από λίγες εβδομάδες αναφερθήκαμε στο ταξίδι του Δημήτρη Κοντομηνά στις ΗΠΑ παρά τον περιοριστικό όρο περί απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του επιβλήθηκε ως όρος αποφυλάκισης για την υπόθεση του ΤΤ. Στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συνέβη μάθαμε αρκετά αλλά βγάλαμε ένα μόνο συμπέρασμα:
Είναι πρακτικά αδύνατο να αποκτήσεις πληροφορίες για τέτοια ζητήματα μέσω μιας θεσμικής διαδικασίας. Παρά τις ερωτήσεις που απευθύναμε σε όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς χρειαστήκαμε την βοήθεια εσωτερικής πληροφόρησης προκειμένου να φτάσουμε στην άκρη του νήματος.
Όπως φαίνεται λοιπόν ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει πετύχει την άρση του περιοριστικού όρου επικαλούμενος το   σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει, το οποίο τον ανάγκαζε να επισκεφτεί το εξωτερικό. Κι όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Παρασκήνιο η επίσκεψη του κύριου Κοντομηνά στις ΗΠΑ περιλάμβανε μόνο ένα προγραμματισμένο τσεκ-απ. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι αφού επισκέφτηκε το νοσοκομείο πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον προκειμένου να συναντηθεί με αξιωματούχους και επιχειρηματίες.
- διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Κώστα Εφήμερου στο thepressproject