ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Χατζηνικολάου βγάζει και σαββατιάτικο φύλλο!

Σίγουρη θεωρείται η έκδοση νέας εφημερίδας από τον όμιλο Real και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Κι αυτό σύμφωνα με τα όσα είπε κι ο ίδιος ο εκδότης στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Ο όμιλος προετοιμάζεται για την έκδοση μιας νέας πολιτικής - οικονομικής εφημερίδας που θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο  και φιλοδοξεί να καλύψει το κενό του «Επενδυτή»... Παράλληλα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι Κουρής - Χατζηνικολάου μελετούν σοβαρά το ενδεχόμενο  δημιουργίας αθλητικού ραδιοφώνου.
Ο Ν. Χατζηνικολάου αναμένεται να αποκαλύψει τα εκδοτικά -κι όχι μόνο- σχέδιά του στην τηλεοπτική εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου που κάνει πρεμιέρα απόψε τα μεσάνυχτα στο κανάλι Kontra
Ανάμεσα στα ονόματα εκείνων που ακούγονται ότι θέλουν να ανοίξουν εφημερίδα, είναι και αυτό..  του Στέφανου Χίου. Ο ιδιόρυθμος δημοσιογράφος μετά την αποτυχημένη προσπάθεια με την εφημερίδα του Γιαννακόπουλου, θέλει να γίνει εκδότης με ένα φύλλο που θα στηρίζεται στην ύλη του σάιτ makeleio.gr αλλά και στο πρωτογενές ρεπορτάζ.
Σκέψεις για έκδοση εφημερίδας για τον αγροτικό(!)  κόσμο κάνει ο Αντώνης Πίκουλας ("Γαύρος", "Αξία"). Μάλιστα η εφημερίδα, εκτός απροόπτου, θα κρεμαστεί σα περίπτερα κοντά στα τέλη Οκτώβριου.
Το ερώτημα που ανακύπτει για άλλη μια φορά, είναι που θα βρεθούν τα χρήματα για την όποια (καλοδεχούμενη) εκδοτική προσπάθεια.