ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

To παιδομάζωμα στο Ε channel και η μαχητική Λαμπίρη!..

Μαζεύει κόσμο και ντουνιά το νεότευκτο, ζωηρό και παντοτινά απροσδιόριστο Ε channel. Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του καναλιού, στο δυναμικό του προστέθηκαν αφενός το δίδυμο Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου και αφετέρου η Χριστίνα Λαμπίρη.
 Το οποίον σημαίνει ότι θα πρέπει να στηθούν και οι ανάλογες εκπομπές (υποθέτουμε ριάλιτι ή έστω σχολιαστικού τύπου για «κοινωνικά ζητήματα»...) προκειμένου να υποδεχθούν τα νέα φιντάνια του προγράμματος.
Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για μια σειρά από επαγγελματικούς κλάδους του θεάματος, σε μια εποχή όπου έχει στερέψει η ροή χρημάτων στην πιάτσα. Αν υπολογίσει κανείς ότι ακούγεται ως νέα προσθήκη στο Ε channel και ο Θέμης Μάλλης, ενώ δεν λείπουν οι φήμες και για μια σειρά ακόμη από αστέρια και.. αστεράκια (πιο πολύ προς το δεύτερο κλείνουν, αλλά ας μην τους χαλάσουμε το πάρτι), εδώ υπάρχει ένα σχετικώς ευεργετικό φαινόμενο για τον κλάδο του infotainment. Υπολογίζουμε ότι θα ανοιχθούν οσονούπω σαμπάνιες ή κάτι αφρώδες τέλος πάντων για να εορτασθούν οι πρωτοβουλίες των υπευθύνων. Ας στείλουν και μία στο ΕΣΡ, που τόσο καιρό φέρθηκε με αβρότητα, αγάπη και εμπιστοσύνη στο κανάλι.

ΥΓ. Πώς να μην είναι υπερήφανος κανείς για την τέταρτη εξουσία, όταν διαβάζει φράσεις σε δελτίο Τύπου όπως η ακόλουθη: «Η μαχητική δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα είναι κοντά στους τηλεθεατές αποκλειστικά από τη συχνότητα του Ε, ενισχύοντας με την εμπειρία της δυναμικά το νέο πρόγραμμα του σταθμού».  
(media /«Ε»)