ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

O υπερατλαντικός Κοντομηνάς και τα χαμένα επεισόδια

Καναλάρχες εκτός συνόρων

Διαβάζουμε στις "Τυπολογίες":
Σημαντικό ταξίδι, διάρκειας 20 ημερών, πραγματοποίησε στις ΗΠΑ ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε μέλη της οικογένειάς του, έκανε κάποιες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στην Ουάσινγκτον. Κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής του εκεί είχε σειρά σημαντικών επαφών, το αποτέλεσμα των οποίων θα το δούμε το επόμενο διάστημα.
Και θυμηθήκαμε ότι το σκεπτικό της μη προφυλάκισής του ανέφερε, μεταξύ άλλων και τα εξής:
"... Κατ’ ακολουθία των ανωτέρω κρίνεται εν προκειμένω, ότι η επιβολή των περιοριστικών όρων της 1) απαγόρευσης εξόδου του κατηγορουμένου από τη χώρα, 2) εμφάνισής του στο Α.Τ του τόπου..  της κατοικίας του την 1η,10η και 20η εκάστου ημερολογιακού μήνα και 3) καταβολής εγγυοδοσίας εκ ποσού πέντε εκατομμυρίων (5.000.000) ευρώ εντός είκοσι (20) ημερών, επαρκούν για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί της κύριας ανάκρισης που προσφάτως ξεκίνησε και δεν έχει εισέτι ολοκληρωθεί, καθόσον μάλιστα εκκρεμούν αιτήματα δικαστικών συνδρομών προς την αρχή κράτους και δη της Ελβετίας στο έδαφος της οποίας δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σχήματα στα οποία φέρεται ότι συμμετέχουν ο εν προκειμένω κατηγορούμενος και έτερα διωκόμενα, στο πλαίσιο της ίδιας ποινικής υπόθεσης, πρόσωπα. Επομένως, πρέπει να αρθεί η προκύψασα εν προκειμένω διαφωνία υπέρ του Ανακριτή του νόμου 4022/2011 του Πρωτοδικείου Αθηνών...".
Προφανώς έχουμε χάσει αρκετά επεισόδια έκτοτε...
- από το μπλογκ της Ανασυγκρότησης