ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το «άλλο πρωτάθλημα» και το εξώδικο Κούγια σε Δημάτο και Μπραουδάκη

Εξώδικο στην εφημερίδα «Goal News» απέστειλε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και πρόεδρος της Παναχαϊκής, με αφορμή άρθρο της εφημερίδας που θεωρεί ότι τον συκοφαντεί και τον παρουσιάζει ως "κωλοτούμπα" (Ο αναμορφωμένος Αλέξης Κούγιας). Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής στρέφεται κατά του εκδότη- διευθυντή της εφημερίδας Ανδρέα Δημάτου και του δημοσιογράφου του «Goal News» Βαγγέλη Μπραουδάκη κα τους αποδίδει ταπεινή σκοπιμότητα και προσπάθεια συκοφάντησής του με ακραίο τρόπο.
Αυτό που ενόχλησε τον Κούγια ήταν η δημοσίευση στην πρώτη σελίδα φωτογραφίας του με τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαρρή και με τον τίτλο «Το... άλλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!» και η επικεφαλίδα της 1ης σελίδας όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Η αλλαγή στρατοπέδου από τον Κούγια και το παρασκήνιο της υπόθεσης Πλέγα δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το ξεκαθάρισμα ενόψει της κατάληξης της.. 
δικαστικής έρευνας για το ποδόσφαιρο. Η παρέμβαση Κούγια, ακριβώς με το που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου, με εγκώμια για τη στάση του Ολυμπιακού στο θέμα της μεταγραφής Πλέγα και με επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΟ και στον Νταμπίζα».

Αναλυτικά στο εξώδικό του ο Κούγιας αναφέρει και τα εξής:
«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55
ΠΡΟΣ
1. Ανδρέα Δημάτο, εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας GOAL news, κάτοικο Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου, οδός Μπενάκη, αρ. 5.
2. Ευάγγελο Μπραουδάκη, δημοσιογράφο της εφημερίδας GOAL news, κάτοικο ομοίως.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ στους:
1. Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Αθανάσιο Ακριτίδη
2. Εισαγγελείς Αθηνών κκ Χ. Λακαφώση και Αρ. Κορέα

Στο υπ' αρ. 3750/27.8.2014 φύλλο της εφημερίδας GOAL, με ταπεινή σκοπιμότητα και οι δύο προσπαθήσατε για άλλη μια φορά να με συκοφαντήσετε με ακραίο τρόπο.    Συγκεκριμένα, στην πρώτη σελίδα του ως άνω φύλλου της εφημερίδας σας δημοσιεύσατε φωτογραφία μου με τους κ.κ. Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαρρή και με τον τίτλο «Το... άλλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!» και κατασκευάζοντας στην επικεφαλίδα της 1ης σελίδας ένα σενάριο, αναφέρετε μεταξύ άλλων για το πρόσωπό μου την εξής φράση: «Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΛΕΓΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Στην ίδια 1η σελίδα συνεχίζετε την κατασκευή του σεναρίου αναφέροντας τη φράση: «Η παρέμβαση Κούγια, ακριβώς με το που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου, με εγκώμια για τη στάση του Ολυμπιακού στο θέμα της μεταγραφής Πλέγα και με επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΟ και στον Νταμπίζα».

Η σκοπιμότητά σας και η απόλυτη προσπάθειά σας να με συκοφαντήσετε, συνεχίζεται στην 3η σελίδα, όπου με επικεφαλίδα «''Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ'' ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ...» και με τεράστια φωτογραφία μου κατασκευάζετε από την αρχή μέχρι τέλους, με έντεχνο τρόπο, ένα λιβελλογράφημα, όπου προσπαθείτε να με παρουσιάσετε ως έναν άνθρωπο που αλλάζει μέσα σε 48 ημέρες θέσεις-τοποθετήσεις για σοβαρά θέματα, τα οποία διερευνά η Εισαγγελία Αθηνών, και με δολιότητα προσπαθείτε να προκαλέσετε σύγχυση της ανακοινώσεως της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ για τη μεταγραφή του Πλέγα με τις πριν 48 ημέρες δημόσιες τοποθετήσεις μου για την υπόθεση που διερευνά η Εισαγγελία Αθηνών σχετικά με την ΕΠΟ και άλλα φυσικά πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου..

Επειδή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για τον τρόπο, με τον οποίο διαλέξατε να συκοφαντήσετε έναν άνθρωπο, ο οποίος από το το 1996 υφίσταται έναν ανελέητο διωγμό από το παράνομο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω του ότι επί 18 χρόνια είναι απέναντί του, θυσιάζοντας τεράστια ποσά χρημάτων και την αγωνιστική καταξίωση της ποδοσφαιρικής του ομάδας.


Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως στο αυριανό σας φύλλο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με τη φωτογραφία μου τόσο στην 1η σελίδα στο ίδιο μέγεθος, όσο και στην 3η σελίδα στο ίδιο μέγεθος, δημοσιεύσετε την παρούσα εξώδικο, ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα καταθέσω άμεσα εις βάρος σας τόσο μήνυση για το ποινικό αδίκημα που διαπράξατε, όσο και αγωγή για την προσβολή της προσωπικότητός μου.

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2014
Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ»