ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Θαυμάστε την!..

Δεν αντέχει τον αντίλογο, η Σοφία Βούλτεψη... 
Μόλις ο Λαφαζάνης πήγε την κουβέντα στον ΕΝΦΙΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος, αιφνιδιασμένη και μη μπορώντας να τον αντικρούσει, είπε στους παρουσιαστές: Κύριοι συνάδελφοι, δεν είχαμε κάνει τέτοια συνεννόηση! (BINTEO)

Απίστευτο. Μόλις ο Λαφαζάνης έπιασε την κουβέντα στο πρωινό του ΑΝΤ-1 για τον ΕΝΦΙΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τα 'χασε! Κι όχι μόνο. Σε κατάσταση πανικού, αδυνατώντας να δώσει κάποια πειστική απάντηση στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, στράφηκε προς τους παρουσιαστές και τους είπε: Κύριοι συνάδελφοι, δεν είχαμε κάνει τέτοια συνεννόηση!
Ο Λαφαζάνης, βεβαίως, την περιποιήθηκε καταλλήλως: «Δεν αντέχει αντίλογο η κυρία Βούλτεψη...
Δικτατορία έχουν επιβάλει στον τόπο. Μόλις πάει να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το λάθος; Πρώτη φορά, κυβέρνηση μιλά έτσι για την αξιωματική αντιπολίτευση - ότι είναι το λάθος. Κρίμα που σας βάλανε Κυβερνητική Εκπρόσωπο. Ξεφτιλίζετε τα πάντα σε αυτή τη χώρα».
 «Ορίστε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είναι αυτή. Θαυμάστε την!..», ειπε επίσης, προσθέτοντας: «Το φασισμό σας τον επιστρέφω. Ξέρετε ποιος είναι ο φασίστας»...
Δειτε το βίντεο:



- από το nonews-news