ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Βίντεο-σοκ με τη δολοφονία του Αφροαμερικανού στο Μιζούρι

Δείτε τους αστυνομικούς να πυροβολούν 12 φορές τον 25χρονο Καζίμ Πάουελ

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει δύο αστυνομικούς να πυροβολούν και να σκοτώνουν τον 25χρονο Καζίμ Πάουελ, τον δεύτερο Αφροαμερικανό που δολοφονήθηκε μέσα σε 10 ημέρες στο Μιζούρι από την αστυνομία.
Στο βίντεο εμφανίζεται ο 25χρονος να περπατάει γύρω από δύο κουτάκια αναψυκτικών που έχει αφήσει στο πεζοδρόμιο. Το ένα χέρι του είναι στην τσέπη του φούτερ που φοράει χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν κρατάει κάποιο όπλο αν και η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κρατούσε μαχαίρι.
Σε κάποια στιγμή εμφανίζεται ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς που καλούν τον Πάουελ να μείνει ακίνητος. Τότε ο 25χρονος αρχίζει να φωνάζει «σκοτώστε με, σκοτώστε με» και τη στιγμή που κάνει κίνηση προς τους αστυνομικούς - χωρίς να είναι καθαρό από την εικόνα αν έχει στα χέρια του το μαχαίρι - οι ένστολοι ανοίγουν πυρ πυροβολώντας 12 φορές κατά του Πάουελ που πέφτει στο..
έδαφος. Κατόπιν ένας εκ των αστυνομικών μετακινεί και ψάχνει τον Πάουελ. Οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ο αστυνομικός κάλλιστα μπορεί τότε να του έβαλε μαχαίρι πάνω του...
Ο άνδρας που έχει τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο όλο το περιστατικό, σοκαρισμένος αρχίζει να φωνάζει «όλα είναι στο βίντεο, τον σκότωσαν ενώ θα μπορούσαν να του είχαν ρίξει με taser». Στο σημείο φτάνουν και άλλοι αστυνομικοί που απομακρύνουν τους αυτόπτες μάρτυρες.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Πάουελ «είχε προκλητική συμπεριφορά» και γι' αυτό οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: