ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο Μελισσανίδης «μπήκε» σε Δημοκρατία και Espresso!

Το deal με τον Γιάννη Φιλιππάκη  και τι αλλάζει στη νέα εταιρεία
 
Ανακατατάξεις στο χώρο του Τύπου με την είσοδο νέων επενδυτών σε ήδη υπάρχοντα σχήματα. Οπως γράφει το σάιτ parapolitika.gr, o επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης «μπήκε» στην εταιρεία «Δημοκρατικός Τύπος» του Γιάννη Φιλιππάκη  Η συμφωνία, λέει, έκλεισε πριν από ένα μήνα και το deal προβλέπει την εξαγορά ποσοστού στην "Δημοκρατικός Τύπος", με την διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Η είσοδος του Μελισσανίδη στις εφημερίδες Δημοκρατία και Εspresso δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά των media  και παράλληλα δίνει τεράστια ρευστότητα στην επιχείρηση Φιλιππάκη που .. 
το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα.
Στην Ερατοσθένους το κλίμα τους τελευταίους μήνες είναι βαρύ και λόγω των καθυστερήσεων στις πληρωμές των μισθών και εξ αιτίας των συνθηκών εργασίας που θυμίζουν ολίγον γαλέρα (δουλεύουν όλοι για όλα τα έντυπα).
Κάποιοι (αισιόδοξοι) με την είσοδο Μελισσανίδη σε «Δημοκρατία» και «Espresso» πιστεύουν ότι τα πράγματα θα φτιάξουν τουλάχιστον στο θέμα των πληρωμών. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και πληροφορίες που θέλουν τον Γιάννη Φιλιππάκη να συζητάει το ενδεχόμενο εξαγοράς της «Μακεδονίας»!..

Υ.Γ Στις αρχές του χρόνου είχαν γίνει προσπάθειες (και από τον Σαμαρά) προκειμένου να «μπει» ο Μελισσανίδης  στον Ελεύθερο Τύπο. Τότε υπήρξαν συναντήσεις κι επαφές με τον Αλ. Σκαναβή. Φαίνεται όμως πως ο (και) μέτοχος του ΟΠΑΠ δεν πείστηκε να «μπει» στο εταιρικό σχήμα που εκδίδει την εφημερίδα ή να την αναλάβει εξ ολοκλήρου...