ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Χάνει το υπόλοιπο Μουντιάλ ο Νεϊμάρ

Οργή στη Βραζιλία για τον «δολοφόνο» Σούνιγκα

«Δολοφόνο» αποκαλούν οι Βραζιλιάνοι τον Κολομβιανό Χουάν Καμίλο Σούνιγκα μετά τον τραυματισμό που προκάλεσε στον αγαπημένο τους, Νεϊμάρ, ο οποίος χάνει τη συνέχεια του Μουντιάλ.
Ο σοβαρός τραυματισμός (κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο) που προκάλεσε ο Σούνιγκα στον Νεϊμάρ, χτυπώντας τον με το γόνατο στη σπονδυλική στήλη έχει καταστήσει τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή εχθρό ολόκληρης της Βραζιλίας.
Ο μπακ της Νάπολι δέχεται απειλές ακόμη και για τη ζωή του από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Μάλιστα η αστυνομία αναμένεται να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας..  μέχρι η αποστολή της Κολομβίας να επιστρέψει στη βάση της.
«Δεν ήθελα να τραυματίσω τον Νεϊμάρ. Όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να υπερασπιστώ τη φανέλα που φορώ και τη χώρα μου. Όμως ποτέ δεν έχω πρόθεση να χτυπήσω και να προκαλέσω ζημιά σε κάποιον. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και με τη βοήθεια του Θεού να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης», δήλωσε ο Σούνιγκα, ενώ η FIFA φέρεται να ερευνά την υπόθεση και είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιβάλει ποινή στον «δράστη».