ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Στη Μιχαλακοπούλου μεταφέρονται τα έντυπα του Πήγασου!

Μετά την διαφαινόμενη συμφωνία Σταύρου Ψυχάρη και Γιώργου Μπόμπολα για τη συγχώνευση των  εκδοτικών ομίλων που ελέγχουν, αποφασιστηκε σε πρώτη φάση -καλώς εχόντων των πραγμάτων- να μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ  τα έντυπα του Πήγασου. Προς τούτο ο Ψυχάρης έχει δώσει εντολή να αδειάσουν δύο όροφοι στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου (έτσι κι αλλιώς έχουν μείνει οι μισοί εργαζόμενοι). Mάλιστα ο υιός Φώτης βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στo αρχηγείο του Σταύρου Ψυχάρη, επιβλέποντας και επιλέγοντας τους χώρους...
Οπως γράφουν ο Τυπολογίες, η αρχική συμφωνία ΔΟΛ – Πήγασου για τη συγχώνευση, υπό την επίβλεψη της AlphaBank, προβλέπει τα εξής:
- Το Mega μετακομίζει στις εγκαταστάσεις του Πήγασου στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.
- Τα έντυπα του Πήγασου μεταφέρονται στην οδό Μιχαλακοπούλου στον ΔΟΛ. Ήδη, ο Σταύρος Ψυχάρης έδωσε εντολή να βρεθούν δύο επιπλέον όροφοι.
- Η νέα εταιρεία που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα ελέγχει το 52% του Mega.
- Στόχος είναι o συνολικός δανεισμός των 405 εκατ. ευρώ (ΔΟΛ – Πήγασος – Mega) να μειωθεί μετά το «κούρεμα» στα 130-160 εκατ. ευρώ.