ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Νέο «μπλόκο» στα βραβεία MAD

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έξω από τον χώρο απονομής των βραβείων MAD, καλούν οι απολυμένοι των καταστημάτων Metropolis σήμερα Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα. Οι απολυμένοι των Metropolis αγωνίζονται τα τελευταια 2,5 χρονια   προκειμένου να λάβουν τους μισθούς και τις αποζημιώσεις που τους οφείλει ο Ανδρέας Κουρής. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας που κατέχει τον όμιλο MAD, οφείλει στους απολυμένους των καταστημάτων Metropolis ποσό που ξεπερνάει τα 600.000 ευρώ!
Οι απολυμένοι καταγγέλλουν ότι ο Ανδρέας Κουρής, παρόλο που είναι υπόδικος για χρέη προς το Δημόσιο και το όνομά του έχει αναφερθεί σε σκάνδαλα (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ΟΠΑΠ), παίρνει ολοένα και περισσότερες δουλειές από.. τους κρατικούς φορείς. Σύμφωνα με τις καταγγελλίες ο Α. Κουρής με τη στήριξη επιχειρηματικών και πολιτικών παραγόντων, καθώς και ισχυρών εκδοτικών ομίλων, συνεχίζει απρόσκοπτα τις επικερδείς επιχειρηματικές του δραστηριότητες με τη συνεχή διοργάνωση όλο και πιο ακριβών σόου, αποκομίζοντας όλο και μεγαλύτερα κέρδη.