ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

«Βεντέτα» Σταύρου Θεοδωράκη - Δημήτρη Μητρόπουλου

Ιδού «πως χτίζονται οι μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες»

Mε μια άκρως ειρωνική απάντηση ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Ποτάμι του επιτίθεται κατά των διευθυντών του Βήματος και των Νέων, Α. Καρακούση και Δ. Μητρόπουλου αντίστοιχα με αφορμή τα δημοσιέυματα περί συνωστισμού  στην έξοδο καθηγητών από το κόμμα . Με μια ανάρτηση στο facebook του κόμματος και με τίτλο «Πώς χτίζονται οι μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες» ο Θεοδωράκης επιτίθεται στον παλιό του συνάδελφο και νέο διευθυντή των Νέων, Δημήτρη Μητρόπουλο με αφορμή την προβολή των απόψεων ενός πικραμένου συνεργάτη -εθελοντή του  Ποταμιού...
Κάποιοι κάνουν λόγο για βεντέτα ανάμεσα στον παλιό δημοσιογράφο των Νέων και ιδρυτή του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και τον παλιό αρθογράφο των ΝΕΩΝ και νυν διευθυντή της εφημερίδας, Δημήτρη Μητρόπουλο. (Οι σχέσεις του Στ. Θεοδωράκη με τον παλιό διευθυντή..
των Νέων και νυν Γεν. Διευθυντή ΜΕ του ΔΟΛ,  Χρήστο Μεμή θεωρούνταν πολύ καλές - ενώ με τον Δ. Μητρόπουλο σχεδόν κακές...)
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της απάντησης του Ποταμιού στα στελέχη του ΔΟΛ:
"Η διεύθυνση του Βήματος ανακάλυψε την Κυριακή ότι οι καθηγητές φεύγουν από το Ποτάμι (μάλλον μπέρδεψαν την είσοδο που πράγματι παρατηρείται συνωστισμός, με την έξοδο) και η νέα διεύθυνση των Νέων είχε σήμερα μια μεγάλη επιτυχία. Σε αποκλειστική του συνέντευξη ένας συνεργάτης-εθελοντής (ενοχλημένος προφανώς γιατί δεν έγινε δεκτή η αυτοπρότασή του για υποψήφιος ευρωβουλευτής) «κατήγγειλε» ότι η απόφαση για συνέδριο στη Θράκη ευνοεί τη βόρεια Ελλάδα εις βάρος της Νότιας. Ως στοιχείο έλλειψης δημοκρατίας προβλήθηκε μάλιστα το γεγονός ότι τα μέλη του Ποταμιού αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Και επειδή οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις πρέπει να συνεχιστούν, πληροφορούμε τους διευθυντές των δύο μεγάλων εφημερίδων, ότι υπάρχει άλλος ένας εθελοντής, ο οποίος δημοσίως έχει καταγγείλει το Ποτάμι γιατί το βράδυ των εκλογών του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γραφεία μας αγκαλιά με ένα κιβώτιο μπύρες. Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεσή τους, λοιπόν, για να δρομολογηθεί άμεσα άλλη μια μεγάλη αποκάλυψη."