ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μπαζάρ βιβλίου και... απολύσεων στο Μέγαρο

Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής διοργανώνει το καλοκαιρινό bazaar βιβλίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Βήμα 99,5» κι ο διευθυντής του Βασίλης Χιώτης ήταν από το πρωί στα κανάλια.
Με τη βοήθεια του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο Χιώτης προμοτάριζε το ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν καφέδες, αναψυκτικά, τσάι, παγωτά κ.α ενώ κάθε βράδυ, λέει, ο ΒΗΜΑ FM έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι θέλουν, ζωντανά από γιγαντοοθόνη τους αγώνες του Μουντιάλ.
Την ίδια ώρα η Εργασιακή Επιτροπή ΔΟΛ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μουσικής το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 11 το πρωί, με σύνθημα «Να σταματήσουμε τις απολύσεις στον ΔΟΛ».
Η Εργασιακή Επιτροπή αναφέρεται στις στοχευμένες και εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων.. -ανάμεσά τους η Κατερίνα Κουτσελάκη και ο Παναγιώτης Δρίβας (πρώην εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΒΗΜΑ FM). Για τις συγκεκριμένες απολύσεις είχαν γίνει και απεργίες στον ραδιοσταθμό της Μιχαλακοπούλου.