ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Αποκαλύψεις - σοκ στη συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

** Παραμονές της 11ης  Ιουνίου, στη συνέλευση του «Τιτάνια» αποκαλύφθηκε με στοιχεία ότι οι μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ,  Κεδίκογλου και Καψής, με τις χειροπέδες που έβαλαν στην ενημέρωση στο ραδιομέγαρο, βάζουν μέσα τα ταμεία ΜΜΕ τουλάχιστον 500.000 ευρώ  τον μήνα.

**  Η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και η έκθεση των ορκωτών λογιστών προκάλεσαν σοκ με τις αποκαλύψεις τους σε διαχειριστικά ζητήματα, που συνδέονται με τις οικονομικές χρήσεις προηγουμένων ετών. Ο κόσμος βγήκε στα κάγκελα μόλις άκουσε:..
  • Καταβολή νοσηλίων 400 χιλιάδων ευρώ, που πληρώθηκαν στις ΗΠΑ  χωρίς παραστατικά.
  •  Αποζημίωση μαμούθ 65.000 ευρώ που καταβλήθηκε σε εργαζόμενο  με προϋπηρεσία μόλις τριών ετών. 
  • Νοσηλεία-επέμβαση 17.000 ευρώ πληρώθηκε δύο φορές, την μία φορά στο δικαιούχο και την άλλη στο θεραπευτήριο. Τώρα τα χρήματα επιστρέφονται με διακανονισμό ετών και προφανώς χωρίς τόκους.
 ** Η απάντηση - σφαλιάρα του κόσμου ήταν, ότι δεν πέρασε το χαράτσι για τους ασφαλισμένους. Με εισήγηση του Δημήτρη Τσαλαπάτη, αφαιρέθηκε από τον προϋπολογισμό, πρόταση να πληρώνουν εργαζόμενοι και άνεργοι δημοσιογράφοι, το λογαριασμό για τη μαύρη τρύπα του ταμείου, με αύξηση 60 % στις εισφορές τους.
**Θλιβερή παραφωνία  η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και ο γενικός του ΕΔΟΕΑΠ, που σήκωσαν το χέρι τους για να επιβληθεί το χαράτσι και έτσι να μειωθούν οι αποδοχές των συναδέλφων τους. Αλλά η απόφαση της Γ. Σ. ήταν κόλαφος και για αυτούς.
** Καταψηφίσθηκαν επίσης τα πεπραγμένα της διοίκησης  για τις νέες περικοπές, σε παροχές περίθαλψης πρόνοιας αλλά και  επικούρησης.


- από το styx.gr