ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ένας χρόνος χωρίς μαύρο

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που κρατάμε, ένα χρόνο μετά το αυταρχικό λουκέτο, ανοικτή και κυρίως ελεύθερη την ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη σε μια συγκέντρωση υπεράσπισης της Δημοκρατίας έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σήμερα Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 19.00.
Θεματικές συζητήσεις για την κατάρρευση των θεσμών και της Δημοκρατίας αλλά και για κοινωνικούς αγώνες που βρίσκονται στην πρωτοπορία τα τελευταία χρόνια θα μεταδοθούν απευθείας από το δίκτυο της ελεύθερης ΕΡΤ στο ίντερνετ το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση μέσω των ελεύθερων αναλογικών συχνοτήτων της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ3 και οι 15 περιφερειακές ΕΡΑ θα δώσουν επίσης το παρόν στην συμβολική εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο που ταυτόχρονα είναι γιορτή και κραυγή αντίστασης. Γιορτή για τον δίκαιο αγώνα..  που συμπληρώνει 12 μήνες και συνεχίζουμε, με πολύ κόπο και αυταπάρνηση να δίνουμε για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας. Κραυγή αντίστασης στο μαύρο που έχει πλακώσει τις ζωές όλων των Ελλήνων.
Το μαύρο δεν στάθηκε ούτε λεπτό στην ΕΡΤ ας το διώξουμε κι απ’ τις ζωές μας.
Καλούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και σε άλλους κλάδους που κινητοποιούνται να συμμετέχουν στην συγκέντρωση έξω από την ΕΣΗΕΑ το μεσημέρι της ίδιας μέρας οπότε οι Ομοσπονδίες και οι Ενώσεις του Τύπου έχουν κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΤ