ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Μπλόκο στην πτώχευση του Κέρδους

Απαγορεύτηκε στον Λιακουνάκο η έξοδος από τη χώρα

Με εγγύηση 300.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, που του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη  για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, άμεση συνέργεια και ηθική αυτουργία σε αυτή, σχετικά με το εξοπλιστικό πρόγραμμα «Ηλεκτρονικός Πόλεμος».
Η υπόθεση αφορά στην προμήθεια παρεμβολέων και 11 κέντρων ακροάσεων από την εταιρεία SONAΚ, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αν και είχε καταβληθεί προκαταβολή 35 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο.
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι της εφημερίδας "Κέρδος" σε ψήφισμά τους δηλώνουν.. την πλήρη αντίθεσή τους στην οιαδήποτε πρόθεση-προσπάθεια του  Θωμά Λιακουνάκου (βασικός μέτοχος)
να προχωρήσει σε πτώχευση. Οι εργαζόμενοι στο Κερδος καλούν ην ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουνίου, μαζί με τα ΔΣ ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ, όλους τους εργαζόμενους από το χώρο των ΜΜΕ, στο
Πρωτοδικείο Αθηνών (κτήριο 6, αίθουσα 12, στις 9 το πρωί), για να σταματήσουν τη διαδικασία πτώχευσης. Οπως λένε οι εργαζόμενοι βασικός στόχος της πτώχευσης είναι να στερήσει τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται από τον Απρίλιο 2013 και τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία.