ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΣΗΕΜΘ: πραξικόπημα του προεδρείου κατά των εργαζομένων της ΕΡΤ3...

...και υποστήριξη του κυβερνητικού Νεριτικού μορφώματος - Ρήξη με την ΠΟΕΣΥ

Το προεδρείο του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΜΘ βάλθηκε να προκαλέσει το αγωνιστικό αίσθημα του δημοσιογραφικού χώρου, εμφανιζόμενο πρόθυμο στην αποδοχή του κυβερνητικού μορφώματος της ΝΕΡΙΤ. Με μία ανεκδιήγητη απόφαση η πλειοψηφία των 5 του δσ έσπευσε να αναγνωρίσει το «μαύρο» που έπεσε στην ΕΡΤ κινούμενη αντίθετα από τις υπόλοιπες Ενώσεις Συντακτών, την Ομοσπονδία και τα άλλα σωματεία του κλάδου!
Αμετανόητη στην μέχρι τώρα ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική, προχωράει στη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη εργασιακών εκπροσώπων στη ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης! Παρά τις.. αντιδράσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ3 που συνεχίζουν τον αγώνα τους εδώ και ένα χρόνο και παρά τις αντιδράσεις μέσα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Τρίτη, όπου οι 3 του ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ αποχώρησαν για τις μεθοδεύσεις των διοικούντων την ΕΣΗΕΜΘ, αυτοί ακάθεκτοι συνεχίζουν.
Η κατακραυγή των συναδέλφων για την προκλητική στάση της διοίκησης της ΕΣΗΕΜΘ, εκφράστηκε από την ίδια την Ομοσπονδία των Ενώσεων Συντακτών με ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΗΕΜΘ. Με αυτήν εκφράζεται η έκπληξη για την σπουδή με την οποία η νέα διοίκηση της ΕΣΗΕΜ-Θ επιχειρεί να αναγνωρίσει μια ανύπαρκτη ακόμη “δημόσια ραδιοτηλεόραση” με την επωνυμία ΝΕΡΙΤ. Η οποία όμως, ακόμη δεν διαθέτει εργαζόμενους, δημοσιογράφους, καλλιτεχνικό και τεχνικό προσωπικό, δεδομένου ότι ακόμα είναι ανολοκλήρωτος ο διαγωνισμός πρόσληψής τους.
- διαβάστε περισσότερα στον Ασύνταχτο Τύπο