ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Θα ψάχνεις μέρη να κρυφτείς κύριε Καψή!

Επαναλαμβάνοντας τον κακό εαυτό του, τις συνεχείς  παλινωδίες και τα ψεύδη με τα οποία έχει εθιστεί εμφανίστηκε ο τέως υφυπουργός ΔΤ Παντελής Καψής στους απολυμένους εργαζομένους Ηρακλείου της ΕΡΤ στο Ηράκλειο.
Τον Καψή, τον έκρυψαν ακόμα και από τα δελτία τύπου της εκδήλωσης που οργανώθηκε στο Ηράκλειο, από την Π.Ε. Κρήτης του ΠΑΣΟΚ και την Ελιά, με θέμα το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.
Από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την υποδοχή που ετοίμαζαν στον Καψή, οι εργαζόμενοι απολυμένοι της ΕΡΤ, επιστρατεύοντας δυο κλούβες της ΕΛ.ΑΣ και άλλη τόση αστυνομική δύναμη, άλλαξαν τον τόπο της συνάντησης.Oι απολυμένοι Ηρακλείου της ΕΡΤ, οργάνωσαν όμως διαμαρτυρία, έξω από το ξενοδοχείο όπου επελέγη για να "κρυφτεί"  η..
εκδήλωση. Ανερυθρίαστα ο Καψής, βγήκε να συναντήσει τους.. απολυμένους, και δεν δίστασε να επιτεθεί στις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες,  ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ ενώ καταφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο και κατά του Προέδρου της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκου Κορτέση που με την αντιπρόεδρο της Ενωσης Κ. Μηναδάκη, παραβρέθηκαν στην διαμαρτυρία.
- διαβάστε τη συνέχεια στο μπλογκ agitatoras