ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Προκοπάκης: Εστελναν κομματικές λίστες για προσλήψεις

Το ρουσφέτι του πρώην πρωθυπουργού και ο κυκεώνας ημετέρων στο πεδίο των παραγωγών

«Βόμβες» για το παρασκήνιο της αποπομπής του και για τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ εξαπέλυσε ο, πρώην πλέον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Γιώργος Προκοπάκης.
Mιλώντας στο The Toc ο Γ. Προκοπάκης είπε ότι η αποπομπή του ήταν παράνομη και αποκάλυψε σειρά παρανομιών και πολιτικών πιέσεων στα “καυτά” μέτωπα των παραγωγών και των προσλήψεων.
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ είπε ότι του εστάλη λίστα από μεγάλο κόμμα με “επιθυμίες” για προσλήψεις, ότι έλαβε κοινοποίηση μέσω μέλους του ΔΣ για έτερη “επιθυμία πρόσληψης” από πρώην πρωθυπουργό, ενώ κατήγγειλε..
κυκεώνα ημετέρων στο πεδίο των παραγωγών.
Οπως είπε ο Γ. Προκοπάκης, συγγενείς προωθούσαν και ενέκριναν παραγωγές... συγγενών τους και συντρόφων τους, άλλες παραγωγές εγκρίνονταν ως δια μαγείας χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα και επεσήμανε πως όλα αυτά τα είχε κάνει ο ίδιος γνωστά τόσο στον αρμόδιο υπουργό, όσο και στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.