ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Στα χαρακώματα η Αυγή κατά Τσαγκαρουσιάνου και Γεωργελέ

 Τι απαντάει η Lifo

Ευθεία επίθεση στις free press εφημερίδες Lifo (του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου) και Athens Voice (του Φώτη Γεωργελέ) εξαπολύει σήμερα η Αυγή με κεντρικό άρθρο της υπό τον τίτλο «Τι ψηφίζει η Lifo Voice;».
Οπως αναφέρει το άρθρο του Δημ. Παπαδάτου-Αναγνωστόπουλου,  «οι δύο μεγαλύτερες δωρεάν εφημερίδες της Αθήνας θεωρούνται τα λιγότερο "πολιτικοποιημένα" έντυπα που κυκλοφορούν. Κι όμως, ενόψει εκλογών, αν και όχι μόνο τότε, αποδεικνύουν μία στράτευση που θα ζήλευαν και οι εγκέφαλοι του γνωστού βίντεο της ΚΝΕ -αυτού που προ ημερών ενθουσίασε τον Στόχο».
Σε «μια (όσο λιγότερο σκληρή γίνεται) απάντηση στο γελοιωδέστερο άρθρο της ημέρας» ο Αρης Δημοκίδης γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Lifo:..
«Η στρατευμένη εφημερίδα, το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε κάποιον άλλον ότι είναι στρατευμένος! Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά όχι:  Είναι προφανές ότι η Αυγή καταδικάζει την στράτευση απ' όπου κι αν προέρχεται - εκτός αν πρόκειται για την ίδια την Αυγή ή για άλλα ΜΜΕ που ελέγχονται πλήρως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε όχι απλά επιτρέπεται, αλλά είναι και η Απόλυτη Αλήθεια.
(...)Στη LIFO αυτή τη στιγμή έχουμε δύο βασικούς πολιτικούς σχολιαστές. Θέλετε να σας τους πω, για να καταλάβετε το εύρος της αντισυριζαϊκής μας προπαγάνδας και της αντιαριστερής μας στράτευσης που λέει η Αυγή; Είναι ο Στέλιος Κούλογλου. Και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Οι δύο βασικοί πολιτικοί σχολιαστές της εφημερίδας μας, είναι δύο πρόσωπα ταυτισμένα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
(...) Η πολιτική γραμμή της εφημερίδας μας εκφράζεται εβδομαδιαίως απ' τους πολιτικούς αρθρογράφους μας, οπότε ακόμα ξύνω το κεφάλι μου με απορία για το πώς κατόρθωσε ο ερευνητής της Αυγής να καταδικάσει ως στρατευμένους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και εμάς άρα και τον Κούλογλου και τον Βαρουφάκη».
- διαβάστε το άρθρο της Αυγής εδώ και ολόκληρο το κείμενο της απάντησης της Lifo εδώ