ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΔΟΛ: μυστηριώδης απομάκρυνση συνεργάτη του Π. Ψυχάρη

Ο νέος ρόλος του Μεμή, η σύγκρουση αρμοδιοτήτων και οι φήμες για πογκρόμ απολύσεων

Την ώρα που οι δομικές αλλαγές στον ΔΟΛ λαμβάνουν χώρα εντελώς αθόρυβα και χωρίς να το πάρει κανείς είδηση (μόνο στους zoornalistas το είδαμε πριν από μία εβδομάδα αναδημοσιευμένο από την «Ελευθεροτυπία», εδώ) απομακρύνθηκε ο Νίκος Γκουράρος, επί σειρά ετών προϊστάμενος των ψηφιακών μέσων του ΔΟΛ και στενός συνεργάτης του Πάνου Ψυχάρη που έχει την διεύθυνση του συγκεκριμένου τομέα.
Η απομάκρυνση κρίνεται μυστηριώδης για δύο λόγους: πρώτον, διότι ο Νίκος Γκουράρος απολάμβανε της προσωπικής εκτίμησης και στήριξης του Σταύρου Ψυχάρη και δεύτερον, διότι.. 
μαθαίνουμε ότι έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία κάλυψης της θέσης του και μάλιστα από άτομο εκτός ΔΟΛ, με σχετικές αγγελίες που έχουν δημοσιευθεί στα ΝΕΑ και αναρτηθεί στο in.gr. Με δεδομένο όμως ότι υπάρχει ήδη διευθυντής του τομέα, νέος γενικός διευθυντής του ΔΟΛ, αλλά και εν αναμονή γενικός διευθυντής των sites, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι αρμοδιότητες του Γκουράρου δεν περνούν εξ ολοκλήρου σε κάποιον από τους διευθυντές ή δεν τις μοιράζονται όλοι μαζί.

Χαμός στη Μιχαλακοπούλου μετά τις εκλογές
Έτσι παραμένει θολό το τοπίο των επικείμενων αλλαγών και ειδικά η θέση του νέου γενικού διευθυντή που όπως φαίνεται θα επικαλύπτει ή θα μπει σφήνα σε αρμοδιότητες άλλων στελεχών γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει πολύ μεγάλες εντάσεις. Για παράδειγμα ποιές θα είναι σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο οι αρμοδιότητες του Χρήστου Μεμή που δεν είναι υπό τη σκέπη του Νίκου Πεφάνη; Ποιές θα είναι οι οργανωτικές αρμοδιότητες στα έντυπα και τα sites που δεν είναι ευθύνη των διευθυντών και των αρχισυντακτών; Θα οργανώνει και θα αποφασίζει για θέματα διοικητικών τομέων όπως το εμπορικό τμήμα; Και αν ναι τι θα κάνουν τα εκεί διευθυντικά στελέχη; Θα έχουν διεκπεραιωτικό ρόλο με διευθυντικές αμοιβές; Οι γνωρίζοντες λένε ότι μετά τις εκλογές θα γίνει χαμός στη Μιχαλακοπούλου.

ΥΓ: Πάντως οι πληροφορίες που εν μέρει έχει αποκαλύψει στους συνεργάτες του ο Χρήστος Μεμής κάνουν λόγο για ένα νέο γύρο απολύσεων στο συγκρότημα στο πλαίσιο της νέας αναδιοργάνωσης που επιχειρείται.
- από το enimerosi24