ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Παρακαλώ μην λέτε Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Λάτσης

Σε πονοκέφαλο για τα δημοσιογραφικά επιτελεία των μεγαλύτερων καναλιών είχε μετατραπεί τα τελευταία 24ωρα η κάλυψη προεκλογικών θεμάτων της περιφέρειας Αττικής, καθώς θίγονταν θέματα που αφορούν μια πίτα δισεκατομμυρίων ευρώ την οποία διεκδικούν οι «συνήθεις ύποπτοι» εργολάβοι και μεγαλεπιχειρηματίες της χώρας.
Σε ιδιαίτερο αγκάθι για τους τηλεπαρουσιαστές και τους αρχισυντάκτες, που ελέγχουν τη ροή από το «κοντρόλ» ήταν υποψήφιοι όπως η Δέσποινα Κουτσούμπα, υποψήφια περιφερειάρχης με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, η οποία σε κάθε της εμφάνιση δεν παρέλειπε να αναφερθεί στις δραστηριότητες του Μπόμπολα, του Λάτση και του Βαρδινογιάννη.
Στα κανάλια εκτυλίσσονταν σκηνές πανικού από αρχισυντάκτες να προσπαθούν να αλλάξουν το.. θέμα της συζήτησης μόλις ακουστούν τα απαγορευμένα ονόματα των συγκεκριμένων επιχειρηματιών που εμπλέκονται στην κολοσσιαία αγορά της διαχείρισης απορριμάτων αλλά και το real estate του Ελληνικού.



- info-war