ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ραδιομαραθώνιος ενάντια στο «μαύρο» της ΕΡΤ

Στις επάλξεις παραμένουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, σχεδόν ένα χρόνο μετά το «μαύρο», συνεχίζοντας τον αγώνα για την επαναλειτουργία του «μοναδικού», όπως αναφέρουν οι ίδιοι, «δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα που δεν είναι άλλος από την ΕΡΤ» και καλούν τους ακροατές αλλά και τους ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς σε ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυσή τους. «Εντεκα ολόκληρους μήνες παράγουμε εθελοντικά πλήρες πρόγραμμα της αυτοδιαχειριζόμενης ελεύθερης ΕΡΤ, με όλα τα προγράμματα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ σε λειτουργία τα οποία μεταδίδονται μέσα από την ΕΡΤ3 (ραδιόφωνο & τ\ο), διαδικτυακά από το www.ertopen.gr.
Πρόκειται για τα ραδιοφωνικά προγράμματα: Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, Ερα Σπορ, Κόσμος, Φωνή της Ελλάδας, από τα FM μέσω των περιφερικών ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τα.. βραχέα για την ενημέρωση των Ελλήνων ομογενών μας» αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ στην ίδια ανακοίνωσή της. Ο Ραδιομαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου σε συνεργασία με τον σταθμό «Στο Κόκκινο» και όσους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα καλύψουν άμεσες ανάγκες, όπως συντήρηση πομπών, γραφείων και Studio της ERTOPEN, ΔΕΗ, τηλέφωνα, έξοδα μετάδοσης και παραγωγής ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος, αναλώσιμα κ.λπ.
(Ελευθεροτυπία / media)