ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο γενικός διευθυντής Μ.Ε. του ΔΟΛ και τα νούμερα της Μιχαλακοπούλου

Ο Γενικός διευθυντής Μ.Ε του ΔΟΛ, Χρήστος Μεμής διαδίδει ότι είναι το Νο2 στη Μιχαλακοπούλου (μετά  τον Σταύρο Ψυχάρη εννοείται). Μάλιστα οι σχετικές αναφορές ότι όλοι είναι υφιστάμενοι του και θα πρέπει να αναφέρονται σε αυτόν, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε στελέχη όπως ο Αντώνης Καρακούσης κι ο Βασίλης Χιώτης, αλλά και σε διευθυντές του διοικητικού τομέα!
Αληθεύει όμως ότι ο Χρήστος Μεμής είναι το No2; Για παράδειγμα έχει δικαίωμα να προσλαμβάνει ή να απολύει; Και γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι λογαριάζει χωρίς τον.. ξενοδόχο;
Αυτα τα ερωτήματα θέτει το enimerosi24, αλλά ξεχνάει να αναφέρει ότι ο Μεμής μπορεί να διαδίδει ότι θέλει, επίσημα όμως είναι το νούμερο 3 (όχι και τόσο κακό) στον ΔΟΛ. Και αυτό επίσημα και βάσει της νέας (διπλής) «ταυτότητας » των ΝΕΩΝ και του ΔΟΛ όπου ο Χρήστος Μεμής  κατατάσσεται στην τρίτη θέση μετά τον Σταύρο Ψυχάρη και τον υιό Παναγιώτη Ψυχάρη.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο κυρ Σταύρος να αφήσει να φανεί ότι κάποιος εκτός οικογενείας κάνει κουμάντο στη Μιχαλακοπούλου. Τέλος!