ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Εξοργισμένη η Mαριάννα Πυργιώτη με το Μαξίμου

Επειδή την έκοψαν από το ευρωψηφοδέλτιο κι έβαλαν την Σπυράκη

Εμφανώς ενοχλημένη, έως εξοργισμένη, εμφανίζεται η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη με επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου που πρόκριναν την υποψηφιότητα της πρώην συναδέλφου της, Μαρίας Σπυράκη για την Ευρωβουλή, κόβοντας το δικό της όνομα από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Οπως γράφουν τα Παραπολιτικά, πολλοί είναι αυτοί που δίνουν δίκιο στην Πυργιώτη καθώς η δημοσιογράφος έχει δώσει, λέει, τα διαπιστευτήριά της, τόσο επαγγελματικά όσο και παραταξιακά, έχοντας περάσει τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια από κομβικές θέσεις μέσα στη ΝΔ.
Κάποιοι λένε πως η Πυργιώτη θεωρεί υπεύθυνη για τον αποκλεισμό της και.. την Σπυράκη θεωρώντας ότι δούλεψε παρασκηνιακά σε βάρος της. Κάποιοι άλλοι το διαψεύδουν λέγοντας πως οι δυό τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και ότι η Πυργιώτη θεωρει αποκλειστικά υπεύθυνους δύο ανθρώπους σε Μαξίμου και Συγγρού, για τον αποκλεισμό της από το ευρωψηφοδέλτιο. Oι συγκεκριμένοι προβάλουν ως επιχείρημα για τον αποκλεισμό της Πυργιώτη το γεγονός ότι η δημοσιογράφος έχει ήδη «αξιοποιηθεί» ως Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής".

Υ.Γ. 1  Το τελευταίο διάστημα η Πυργιώτη έχει δραστηριοποιηθεί με ομιλίες της (στην ΟΝΝΕΔ) ενώ λόγω εμπειρίας, όπως λέγεται και γράφεται, διδάσκει στους υποψήφιους περιφερειάρχες της ΝΔ επικοινωνιακές και μιντιακές τακτικές. Δηλαδή πώς θα πρέπει να μιλάνε στα μέσα ενημέρωσης, πώς θα κάθονται μπροστά στην κάμερα, πώς θα αλλάζουν τη συζήτηση όταν αισθάνονται ότι είναι σε μειονεκτική θέση και, το κυριότερο, να απαντάνε γρήγορα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ακόμη και υπεκφεύγοντας, χωρίς όμως αυτό να φαίνεται.

Υ.Γ. 2 Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έφτασε η δημοσιογραφία σε τέτοιο επίπεδο...