ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τα μεσάνυχτα λύνεται το μυστήριο με το σακίδιο του Σταύρου

Θεοδωράκης: «Δεν συνεργάζομαι με τον Σημίτη, δεν είμαι δημιούργημα του ΔΟΛ και του Mega»

Επιτέλους σήμερα τα μεσάνυχτα θα μάθουμε τι έχει μέσα το σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ο ηγέτης του Ποταμιού μιλάει σήμερα  στην εκπομπή του Alpha «360 μοίρες» και  αποκαλύπτει στην Σοφία Παπαϊωάννου τα μυστικά του σακιδίου που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ και το κουβαλάει πάντα μαζί του – παλιά στις εκπομπές του και τώρα στις περιοδείες ανα την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ειρήσθω εν παρόδω ο Θεοδωράκης  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ  μίλησε από τις Βρυξέλλες  όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με τις ομάδες των φιλελεύθερων, τους Σοσιαλιστές αλλά και τους Πράσινους σχετικά με την ένταξη του σχηματισμού του σε κάποια από αυτές...
Ο Θεοδωράκης απάντησε στις κατηγορίες ότι είναι δημιούργημα του ΔΟΛ και του Μega. «Eχω..
δουλέψει σε όλα τα μέσα από τον 902  μέχρι την Ελευθεροτυπία και με έχουν πει μέχρι και εκπρόσωπο της Δεξιάς», είπε χαρακτηριστικά ενώ σε ότι αφορά τις σχέσεις του με τον Σημίτη ανέφερε ότι δεν συνεργάζεται μαζί του και πως η τελευταία φωτογραφία μαζί του είναι πριν 15 χρόνια.

Υ.Γ Για να μετριάσουμε λίγο την αγωνία των αναγνωστών τους πληροφορούμε πως το σακίδιο του Σταύρου είναι γεμάτο από σημειώσεις και αποκόμματα εφημερίδων, ενώ μεταξύ άλλων κρύβει και πολλά πολλα μολύβια καθώς κι ένα notebook. Προφανώς τα αποκόμματα τα έχει για «μαξιλαράκια» του ηλεκτρονικού υπολογιστή.