ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Να επαναλειτουργήσει εδώ και τώρα η ΕΡΤ

Οι αποκαλύψεις ότι ο ΓΓ του Υπουργικού Συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, ήταν ο εμπνευστής και συντάκτης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που υιοθέτησαν ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση και επέβαλαν το «μαύρο» της ΕΡΤ, αποδεικνύουν περίτρανα την ορθότητα των θέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), ότι εκτός από αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική, η «μαύρη» ΠΝΠ ήταν μια ξεκάθαρη ακροδεξιά φιμωτική απάνθρωπη παρέμβαση.
Μετά την αποπομπή Μπαλτάκου και την παταγώδη αποτυχία των διαφόρων «μορφωμάτων» για τη.. δημόσια ραδιοτηλεόραση, η ΠΟΕΣΥ θεωρεί πλέον επιτακτική την υποχρέωση της κυβέρνησης να ακυρώσει τη μοιραία ΠΝΠ και να προχωρήσει άμεσα στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ με όλους τους εργαζομένους της, εδώ και τώρα.
 Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ, της ΕΡΤ3 και των περιφερειακών ΕΡΑ, δικαιωμένος από τις πολιτικές εξελίξεις, έβαλε τις βάσεις και τους τρόπους επαναλειτουργίας μιας πραγματικής ελεύθερης, αντικειμενικής, πλουραλιστικής και πολυφωνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.