ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΣΚΑΪ: ευτυχώς που πήρε το κύπελλο ο Παναθηναϊκός!

Ο Αλαφούζος όμως δεν ξεχνά και αναζητά ευθύνες για την κατρακύλα του ραδιοφώνου

 Η φράση «ευτυχώς που πήρε το κύπελλο ο Παναθηναϊκός» συνοδευόμενη από μια έκφραση ανακούφισης στο πρόσωπο των εργαζομένων,  είναι η μόνη που ακούγεται στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ. Ενώ η αμέσως επόμενη σε συχνότητα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι εργαζόμενοι είναι η φράση, «δεν φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν έχανε ο Παναθηναϊκός»!
Είναι αυτονόητο ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο θετικά – έστω και προσωρινά – μπορεί να λειτουργήσει για τα όσα συμβαίνουν στο κανάλι του Φαλήρου…  Αφού είναι το μόνο γεγονός , που μπορεί να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον ΣΚΑΪ…(enimerosi24)
Η επιτυχία όμως του Παναθηναικού δεν μπορεί να χρυσώσει το χάπι για την κατρακύλα του ραδιοσταθμού ΣΚΑΪ  στη λίστα με τις ακροαματικότητες. Ο ΣΚΑΪ 100,3 κατρακύλησε στην πέμπτη θέση, με ποσοστό 8,7% και με τον Αλαφούζο να αναζητά ευθύνες για τη βουτιά στις..
ακροαματικότητες – παραβλέποντας βέβαια το γεγονός ότι ό ίδιος έδωσε εντολές για  απολύσεις, μείωση αποδοχών και περικοπές κάθε είδους στο ραδιόφωνο του Φαλήρου.
Βέβαια ο Αλαφούζος επιρρίπτει ευθύνες σε δύο πρόσωπα  για μη σωστή... υλοποίηση των αποφάσεων του: στον Αρη Πορτοσάλτε, διευθυντή του σταθμού για περίπου 7 χρόνια, και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που έχει άτυπα τον ρόλο του συμβούλου του καναλάρχη. Από το «κάδρο» των ευθυνών, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, δεν μπορεί να απουσιάζει και ο γενικός διευθυντής Γιάννης Σπανολιός, ο οποίος μετέτρεψε τον ΣΚΑΪ σε φορέα που συντονίζει αναδασώσεις και συγκεντρώσεις τροφίμων, την ώρα που ο σταθμός υποστήριξε την πλέον σκληρή πολιτική εφαρμογής του Μνημονίου. Η Εύη Κουτσαυτάκη, αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος και δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου, φέρει επίσης ακέραια την ευθύνη για την πιστή εφαρμογή -ως οικονομική διευθύντρια- της απόφασης των σκληρών περικοπών και της μαζικής απομάκρυνσης των εργαζομένων στο τέλος του 2012 και το καλοκαίρι του 2013.