ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Βασιλοκομμουνιστές και Παοκτζήδες στον Πειραιά

Ξεκίνησε απο χθες Δευτέρα 28 Απριλίου το επίσημο πρόγραμμα του νεότευκτου ραδιοσταθμού «Παραπολιτικά 90,1» (στη συχνότητα του παλιού 902) που πλαισιώνεται από ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών.
Εμείς ακούσαμε την εκπομπή «Βασιλικός πολτός» με την Τζούλη Αγοράκη και τον Χρήστο Ζαμπούνη που είναι στον αέρα στις 9 κάθε βράδυ. Πρόκειται για εκπομπή λόγου με τον χειμαρώδη «βασιλοκομμουνιστή», δάσκαλο του σαβουάρ βιβρ και μετρ του lifestyle Χρήστο Ζαμπούνη που σε ταξιδεύει  με τη συνοδεία γνωστών γαλλικών και ιταλικών τραγουδιών.
Στους συνεργάτες του Παραπολιτικά fm περιλαμβάνονται επίσης -μεταξύ άλλων- οι..  Νίκος Σίμος, Βαγγέλης Περρής, Αθηναίδα Νέγκα, Λίζα Δουκακάρου, Ανδριάνα Ζαρακέλη, Γιώργος Θαναηλάκης, Μηνάς Τσαμόπουλος, Βασίλης Ταλαμάγκας, Γιώργος Κουβαράς και η ομάδα της εφημερίδας Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη .

Υ.Γ Εχουν σκεφτεί εκεί στην Ιάσονος να αξιοποιήσουν στο ραδιόφωνο τον -«δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις»- Κώστα Γιαννακίδη; Αν όχι, ας το σκεφτούν, γιατί αυτοί χάνουν...

Υ.Γ1 Οταν ο Γιαννακίδης κατέβει στον Πειραιά, όλα τα ραδιόφωνα θα είναι συντονισμένα στους 90,1. Κι ας είναι και παοκτζής! Εξ άλλου ας μην ξεχνάμε ότι κι ο Ζαμπούνης το ίδιο «κόλλημα» έχει με τον ΠΑΟΚ.