ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Κρίσιμο ραντεβού Ψυχάρη - Μπόμπολα

Μονόδρομος η συγχώνευση ΔΟΛ – Πήγασου;

Μπορεί τα πρόσφατα δάνεια που έλαβαν ΠΗΓΑΣΟΣ και ΔΟΛ να έδωσαν πίστωση χρόνου στα αφεντικά τους, ωστόσο δεν είναι μακριά η ώρα που θα τεθεί εκ των πραγμάτων το θέμα της συγχώνευσης των δυο οργανισμών.
Μετά το ολιγοήμερο διάλειμμα του Γιώργου Μπόμπολα στον Λονδίνο και την επιστροφή τις επόμενες ημέρες του Σταύρου Ψυχάρη από τις ΗΠΑ οι δύο άνδρες προγραμματίζουν να συναντηθούν μετά το Πάσχα παρουσία και του Φώτη Μπόμπολα.
Στο ραντεβού θα ξαναμπούν όλα στο τραπέζι: από την κυκλοφοριακή πτώση των εφημερίδων,.. «ΕΘΝΟΣ», «ΤΑ ΝΕΑ» και «GOAL» και τις καλύτερες επιδόσεις των Σαββατιάτικών φύλλων που κοστίζουν ακριβά (λόγω πολλών σελίδων, ενθέτων, δώρων κ.ά) γράφοντας τεράστιες ζημιές, μέχρι τις εξωφρενικές δανειακές υποχρεώσεις τους! Συμπέρασμα; Ο δρόμος της συγχώνευσης είναι μονόδρομος!
Ανάλογες συζητήσεις έχουν ξαναγίνει, χωρίς όμως αποτέλεσμα και αιτία δεν ήταν επιχειρηματικοί ή οικονομικοί λόγοι, αλλά προσωπικοί! Πάντως η τρόικα, όπως και η Black rock έχουν υποδείξει στα ελληνικά ΜΜΕ και ειδικότερα στους μεγάλους ομίλους τις συγχωνεύσεις ως τη μοναδική οδό σωτηρίας! Άλλωστε το τελευταίο διάστημα στον ΠΗΓΑΣΟ έχουν σημειωθεί σημαντικά προβλήματα στις πληρωμές, ενώ στον ΔΟΛ υπάρχουν καθυστερήσεις, απλώς η κατάσταση της μισθοδοσίας είναι πιο ελεγχόμενη.

πηγή: enimerosi24