ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Κυρ Παντελή πιο ψεύτης καίγεσαι...

...ή στην χειρότερη χρίζεσαι Ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ

Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ποτέ πιά με τον Αρχιερέα του ψεύδους και της πολιτικής κωλοτούμπας Παντελή Καψή. Έκανε όλες τις αναγκαίες εκπτώσεις για να εξασφαλίζει τον διορισμό του σε κυβερνήσεις και ψηφοδέλτια που θα διασφαλίσουν τον πολιτικό τυχωδιοκτισμό που υπηρετεί με κυνική συνέπεια τα τελευταία χρόνια. Επειδή όμως διάβασα ότι με κατηγορεί για το κλείσιμο της ΕΡΤ3 που συναπόφασισε ο "αφεντικός" του Μπαλτάκος με τον Αδέκαστο Πρωθυπουργό Σαμαρά και τους γελωτοποιούς της αυλής του, πρέπει να του θυμίσω τι ακριβώς είχε ειπωθεί στην συνάντηση που περιγράφει.
Ήταν η ημέρα που Τζαμτζής και Βορίδης τον χορεύαν στο ταψί και τον είχαν οδηγήσει σε..  απόγνωση για το θέμα των αποζημιώσεων. Μόνος και έρημος σε μία αίθουσα της βουλής, με ένα IPAD συντροφιά προσπαθούσε να μάθει ποιός είναι ο Τζαμτζής και γιατί τον ξεφτέλισε ο Βορίδης που του κουνούσε το δάχτυλο. Εκείνο τον Ιούλιο λοιπόν του είπαμε ότι πρέπει να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ3. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Βέβαια ο Καψής επειδή έχει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στην προπαγάνδα και την διαστρέβλωση, μπλέκει την υποψηφιότητα μου που ούτε καν σαν σκέψη δεν υπήρχε. Αυτό τον βολεύει, έτσι συνδέει τα γεγονότα. Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι περισσότερο από υφιστάμενο του Μπαλτάκου.
Κυρ Παντελή ειλικρινά σε λυπάμαι για το μεγάλο αδιέξοδο της ζωής σου,να πιστεύεις ότι έτσι είναι τα πράγματα γιατί έτσι νομίζεις. Με το καλό και στα νέα σου πολιτικά ταξίδια που δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και την Χρυσή Αυγή. Όλα μπορείς να τα δικαιολογήσεις, αρκεί να σε συντηρούν στην επικαιρότητα.
Χρ. Γιαννούλης (από fb)