ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αδωνις για Μπαλτάκο: Είναι ανόητος αλλά τον αγαπώ!

Τον συγκίνησε το ξύλο και το βρισίδι στη Βουλή από τον υιό Μπαλτάκο

«Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, με αξιοσημείωτη διαδρομή και ήταν συνεπής γγ της κυβέρνησης. Τον αγαπώ. Ασχετο αν έκανε μια ανοησία και εξετέθη». Αυτό δήλωνε από το πρωί στα καναλια ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης μη κρύβοντας την αγάπη του και την συμπάθεια του για τον αποπεμφθέντα γεν. γραμματέα της κυβέρνησης και στενό συνεργάτη του Σαμαρά.
Μάλιστα ο Γεωργιάδης δήλωσε συγκινημένος για το... ξύλο που έπαιξε ο υιός, Δημήτρης Μπαλτάκος μέσα στους διαδρόμους της Βουλής με τους χρυσαυγίτες. «Ως πατέρας συγκινήθηκα από την πράξη..του υιού Μπαλτάκου... ήθελε να προασπιστεί τον πατέρα του... καταδικάζω τη βία, αλλά τις πράξεις των ανθρώπων τις κρίνουμε πάντα ανθρώπινα, ήταν μια ανθρώπινη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ο Αδωνις.
Σχετικά με την επίμαχη συνομιλία Μπαλτάκου- Κασιδιάρη που βγήκε στη δημοσιότητα είπε: «Είχα δει τον Μπαλτάκο να μιλάει πολλές φορές με τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή. Θεωρούσε ότι δεν έπρεπε να ασκηθεί δίωξη στην ΧΑ, και ότι θα βλάψει αυτό την κυβέρνηση».