ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ρεκόρ τηλεθέασης η «Ελληνοφρένεια»

Γεννάνε και τα κοκόρια τους στον Alpha! Τους βγήκε η Τσιμτσιλή, τους πήγε ο Φερεντίνος και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές άρχισε και η «Ελληνοφρένεια» να ζεσταίνει τις μηχανές της. Την ευνοεί και η ατμόσφαιρα βεβαίως, με όλες τις δροσερές αντεγκλήσεις των τελευταίων ημερών (εντός και εκτός Βουλής...) και δεν θέλω να φαντασθώ τι πάρτι θα κάνει με το βίντεο Κασιδιάρη-Μπαλτάκου!
Ως εκείνη τη στιγμή, που θα καεί το πελεκούδι, έχομεν την τελευταία θριαμβευτική επίδοση της «Ελληνοφρένειας» στα μηχανάκια της AGB/Nielsen. Την Πρωταπριλιά λοιπόν (ήταν και η μέρα...) έκανε ατομικό ρεκόρ που λένε και στο στίβο. Χτύπησε ένα περιποιημένο 25,2% στα..  «δυναμικά» κοινά από ηλικία 15 έως 44 ετών. Τα υψηλότερα νούμερα τα πέτυχε η εκπομπή στους άνδρες από 25 έως 34 ετών (πολύ λογικό το βλέπω) όπου καβάτζωσε ένα πολύ περιποιημένο 35,4%. Και έπεται συνέχεια καυτή!

ΥΓ. Να θυμίσουμε και τι είχαν πει οι άνθρωποι της «Ελληνοφρένειας» στην αρχή της σεζόν, όταν ξεκίναγε η εκπομπή: «Τώρα που σύμφωνα με δήλωση του Αντώνη Σαμαρά το Μνημόνιο φεύγει, ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής μας στην τηλεόραση με πατίνι, γάιδαρο, ντάτσουν και ιστιοσανίδα. Ετσι λοιπόν υλοποιείται η γνωστή κινέζικη παροιμία, η οποία αρχικά προέβλεπε να δουλέψουμε στην κινέζικη Cosco ως φορτοεκφορτωτές, αλλά τελικά θα δουλέψουμε στον Alpha, πάλι ως φορτοεκφορτωτές».

Media / Eλευθεροτυπία