ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Παρακολουθώ με πόση υστερία αγκάλιασαν τον Θεοδωράκη τα Μέσα της διαπλοκής...

Θεοδωράκης: Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με τον Λαζόπουλο
 
Νέα συνέχεια στην κόντρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος που πρόσφατα  από την εκπομπή του είχε πει ότι το Ποτάμι «πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλει στη Ν.Δ.».με δηλώσεις του στη Real News.
«Παρακολουθώ με πόση υστερία έχουν αγκαλιάσει τον κ. Θεοδωράκη τα Μέσα της διαπλοκής. Πώς τού παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις» είπε ο Λαζόπουλος μιλώντας στη Real News. Ο δημοφιλής κωμικός τα "έχωσε" στο κόμμα του Θεοδωράκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το Ποτάμι προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής. Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα. Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν».
Ο Λαζοπουλος εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν τον πήρε τηλέφωνο..
κανένας για να δει αν θέλει να απαντήσει στον Θεοδωράκη ο οποίος είχε αναφέρει ότι «o Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, αλλά πολιτική προπαγάνδα».
Ο Λαζόπουλος "κάρφωσε" και τον Alpha λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Θεοδωράκης αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τί να πω… Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι’ αυτό. Από τον τρόπο που τον στηρίζει η διαπλοκή πρέπει να καταλάβει η κοινωνία το ρόλο του..
Ερωτηθείς για τη μη υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λαζόπουλος σημείωσε ότι δεν είναι έτοιμος να κατέβει τώρα στην πολιτική και ότι άλλοι μπορούν να το κάνουν καλύτερα από τον ίδιο.
Από τη Θράκη όπου περιοδεύει, ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Λαζόπουλου. «Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με τον Λάκη Λαζόπουλο», είπε χαρακτηριστικά.