ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Kύπριος δημοσιογράφος έβγαλε λεφτά από το εξαφανισμένο αεροπλάνο!

Αγόρασε το domain name «mh370.com»

Δημοσιογράφος στην Κύπρο αγόρασε το domain name «mh370.com» (ο αριθμός της πτήσης) λίγο μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου της Malaysia Airlines (τώρα μιλάνε για αεροπειρατία), προκαλώντας αντιδράσεις τόσο συναδέλφών του όσο και από συγγενείς των επιβαινόντων στο μοιραίο Boeing, οι οποίοι θεώρησαν απαράδεκτη την κίνηση του να προσπαθήσει να βγάλει λεφτά από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός.
Σύμφωνα με τα δεδομένα του «Who is» το domain name καταχωρήθηκε στις 7 Μαρτίου 2014 και στις 20.06 από τον Paul Maroudi, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ενώ η εξαφάνιση του αεροπλάνου έγινε στις 8 Μαρτίου. Φυσικά, όλα αυτά εξηγούνται με..  τη διαφορά στην ώρα μεταξύ Αριζόνας (όπου εδρεύει το Who is) και Κύπρου. Δηλαδή οφείλεται στις διαφορετικές χρονικές ζώνες και όχι σε κάποιο βρόμικο παιχνίδι, όπως τονίζουν ξένα ειδησεογραφικά sites.
Όταν ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε από ξένους συναδέλφους του για τον λόγο που το έκανε αυτό, απάντησε ότι το έκανε για κερδοσκοπικούς λόγους και επιχειρηματικούς σκοπούς.
Εξήγησε, ακόμα, ότι έπειτα από αυτό το περιστατικό πολλούς θα τους ενδιέφερε να αγοράσουν το domain name με τον αριθμό της πτήσης, γι’ αυτό και αποφάσισε να το δημοπρατήσει στο ebay.