ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

InMotion: το νέο e-Magazine από το gazzetta

Το INMOTION είναι ένα νέο πρωτοποριακό e-Magazine που προσφέρεται δωρεάν μέσα από το site του gazzetta.gr.
Περιέχει συσσωρευμένη και οπτικοποιημένη καλαίσθητα, την πληροφόρηση του μήνα που πέρασε, όπως παρουσιάστηκε στην ενότητα auto-moto του gazzetta.gr, μαζί με αποκλειστικά μη δημοσιευμένα άρθρα! Απευθύνεται στους αναγνώστες που θέλουν να ενημερώνονται για τα αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες, τους αγώνες και τις συγκινήσεις γενικότερα.
Eίναι μια παραγωγή της Kansevelli enterprises Ltd ειδικά για το Gazzetta.gr. Διευθυντής Σύνταξης είναι ο έμπειρος Πέτρος Πιτσίνης με 21 χρόνια προυπηρεσία στον ΔΟΛ, ως Αρχισυντάκτης και Διευθυντής του ένθετου Αuto NEA. Επίσης παρουσίαζε την εκπομπή αυτοκινήτου «Ζώνη Ασφαλείας» στην ΕΡΤ.
Σύμβουλος έκδοσης είναι ο Γιώργος Βαρίνος, με 32 χρόνια προυπηρεσία στο χώρο του αυτοκινήτου στο ΑutoTρίτη, στο.. Car&Driver και σήμερα Διευθυντής στο Bestever Quarterly ενώ την συντακτική ομάδα συμπληρώνουν ο Γιαννης Καλογερόπουλος με 15 χρόνια προυπηρεσία στον ειδικό τύπο, στα περιοδικά 4Τροχοί και Auto Motor&Sport και ο Νίκος Τσιώκος με 5ετή προυπηρεσία στο gazzetta.gr.
Το INMOTION είναι πλήρως διαδραστικό. Μπορείτε να βρείτε δεκάδες video, προσπέκτους, φωτογραφίες και πρόσθετες πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας που σας ενδιαφέρουν. Δείτε το στο http://issuu.com/gazzettagr/docs/01_inmotion_magazine?e=11224433/7120330