ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Κάλεσμα από τους εργαζόμενους / απολυμένους των Μetropolis

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ελληνικό τελικό της Eurovision στο Acro Music Hall (Ιερά Οδός 11-13) την Τρίτη  11 Μαρτίου στις  7:30 μ.μ. καλούν οι εργαζόμενοι / απολυμένοι των καταστημάτων Μetropolis.
Οπως είναι γνωστό, εδώ και δύο χρόνια oι απολυμένοι των Metropolis δίνουν ένα σκληρό, κοπιαστικό και επίμονο αγώνα προκειμένου να λάβουν τους μισθούς και τις αποζημιώσεις που τους οφείλει ο Ανδρέας Κουρής. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας που κατέχει τον όμιλο MAD, αφότου εξαγόρασε και διέλυσε μέσα σε τρία χρόνια την άλλοτε κραταιά αλυσίδα καταστημάτων Metropolis απολύοντας..
180 εργαζόμενους και βάζοντας λουκέτο σε 13 καταστήματα.
Σε ανακοίνωσή τους οι  εργαζόμενοι/ απολυμένοι των καταστημάτων Μetropolis επισημαίνουν ότι όλο αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουν μια απάνθρωπη, αλαζονική, και, κυρίως, προκλητική συμπεριφορά από την πλευρά του εφήμερου πρώην εργοδότη τους ο οποίος θεωρεί ως αυτονόητο δεδομένο ότι μπορεί να κάνει μπίζνες και να πλουτίζει πάνω στις πλάτες των εργαζομένων του. Και, μάλιστα, με τον πιο χυδαίο τρόπο που υπάρχει, αφήνοντας απλήρωτους τους απολυμένους που έστειλε στην ανεργία και αξιοποιώντας αυτές τις οφειλές για την επέκταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.
O επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη διοργάνωση του ελληνικού τελικού της Eurovision, μέσω του τηλεοπτικού καναλιού MAD, με απευθείας ανάθεση (χωρίς διαγωνισμό) από τη Δημόσια Τηλεόραση και υπό εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες, ακόμη πιο σκανδαλώδεις από αυτές με τις οποίες του δόθηκε η περσινή διοργάνωση από το ΔΣ της ΕΡΤ, λίγο πριν η κυβέρνηση βάλει το λουκέτο που πέταξε στο δρόμο 2.500 εργαζόμενους...

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ