ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο χοντρός, ο λιγνός και οι μεταφυσικές ανησυχίες τους

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο δεκαπενθήμερο περιοδικό «Αντίποινα». Εκδότες του περιοδικού είναι οι Γιάννης Αντύπας και Πέτρος Κουσουλός, art director o William Smith ενώ νομικός σύμβουλος του εντύπου είναι ο γνωστός δικηγόρος Παύλος Σαράκης.
Το έντυπο θα κυκλοφορεί κάθε 15 και 30 κάθε μήνα και ως ιδιοκτήτης εμφανίζεται η εταιρεία «Αδέσμευτη Ενημέρωση Ι.Κ.Ε.» (Ελευθερία Μαυρομουστακάκη / διαχειρίστρια, Ανδρέας Θεοδόσης-Κοντός / εταίρος και Πέτρος Κουσουλός / εταίρος).
Το περιοδικό είναι καλό και πλήρες από κάθε άποψη, με αποκλειστικό ρεπορτάζ και πολλές αποκαλύψεις. Αξίζει να το ξεφυλλίσεις και σίγουρα θα βρείς κάτι να σε τραβήξει. Κι αυτό γιατί έχει.. 
τα πάντα και κάτι για όλους. Από πολιτικό και δικαστικό ρεπορτάζ μέχρι διεθνή, αθλητικά, gossip και νέα από τη show biz.  Πάντως για τόσα πολλά θέματα οι «υπογραφές» είναι σχετικά λίγες και ανάμεσά τους περιλαμβάνονται αυτές των Πέτρου Κουσουλού, Γιάννη Αντύπα, Γιάννη Κριτσαντώνη, Βασίλη Παγώνη, Γιάννη Μάρκου, Νίκου Ανδρίτσου, Ηλία Δήμου, Γιώργου Λαιμού και Χάρη Αλευρόπουλου.
Ο λιγνός και ο... χοντρός, κατα κόσμον Πέτρος Κουσουλός και Γιάννης Αντύπας, σε σημείωμά τους αναφέρουν ότι το περιοδικό «είναι ακόμη μία προσπάθεια επαγγελματιών του χώρου να επικοινωνήσουν με την κοινωνία» και ελπίζουν να μη φανούν σαν... εξωγήινοι.
Επίσης απευθύνουν ερωτήματα (πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στους αναγνώστες τους) όπως:
- Γιατί είναι* επιτυχημένος ένας που πουλά 100.000 φύλλα αλλά χρωστά εκατομμύρια και μπαίνει μέσα αρκετές χιλιάδες ευρώ ανά έκδοση;
- Γιατί είναι* αποτυχημένος ένας που πουλά 10.000 φύλλα αλλά δεν χρωστάει σε κανέναν;
- Γιατί ο ένας είναι* μεγάλος κι ο άλλος μικρός;
- Γιατί είναι* καλός ο δημοσιογράφος ενός μεγάλου διαπλεκόμενου ομίλου κι αμφιλεγόμενος ο ρεπορτερ ενός μικρού μέσου ενημέρωσης;
- Γιατί όλοι διαβάζουν τα blogs που λένε ότι είναι εκβιαστικά και αναξιόπιστα;

Υ.Γ Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλα από τα παραπάνω ερωτήματα αλλά θα πλατιάσουμε και το κέιμενο ηδη έχει φτάσει στις (απαγορευτικές για μπλογκ) 300 λέξεις, οπότε θα επανέλθουμε.

* Αντι για το «είναι» καλύτερο θα ήταν το «θεωρείται»