ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τσάι και συμπάθεια στην Αίγλη Ζαππείου...

Mια ωραία ατμόσφαιρα στην Αίγλη Ζαππείου. Ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντoμηνάς αποφάσισε να παίξει εντός έδρας και να μην ρισκάρει, σε άγνωστο για αυτόν χώρο, ένα τετ α τετ με τον «αιώνιο εχθρό» του Γιώργο Κουρή. Ως γνωστόν η Αίγλη Ζαππείου ανήκει στον Ομιλο DEMCO του Δ. Κοντομηνά  και η συνάντηση με τον Γ. Κουρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιστορική» καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών κάθε άλλο παρά φιλικές μπορεί να χαρακτηριστούν.
Το ραντεβού στην Αίγλη Ζαππείου με τους Κοντομηνά και Κουρή να πίνουν τσάι και να συζητάνε..  χαλαρά, αποκάλυψε στο διαδίκτυο το e-reportaz.gr, που αναφέρει πως αν και το περιεχόμενο της συζήτησης παραμένει άγνωστο στους πολλούς,  εικάζεται ότι στην ατζέντα περιλαμβάνονται οι τρέχουσες εξελίξεις όπως και το θέμα των εκλογών.
Κάποιοι άλλοι όμως σημείωναν ότι στη συζήτηση μπήκε και το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο ανδρών στο χώρο των ΜΜΕ με ταυτόχρονη είσοδο στρατηγικών επενδυτών από Ελλάδα και Κύπρο, στα Μέσα που ελέγχουν.