ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Σκασμένος ο Μαλέλης για την Δρούζα

Γιατί φεύγει η τηλεπαρουσιάστρια από το Φάληρο - Δεν «στέριωσε» ούτε μια εβδομάδα

Νέα ήττα για τον Σταμάτη Μαλέλη στο Φάληρο. Μετά τον μύλο με τα δελτία ειδήσεων, τις μετακινήσεις των τηλεπαρουσιαστών και την αποτυχία της Λαμπίρη να φέρει τηλεθέαση (τσακώθηκαν άσχημα με τον Μαλέλη) ήταν η σειρά της Αννας Δρούζα να στενοχωρήσει τον μεγαλοστέλεχος του ΣΚΑΙ καθώς η εκπομπή της «Μπορώ» ρίχνει τίτλους τέλους κλείνοντας μόλις μία εβδομάδα στον αέρα. Ο Αλαφούζος είχε δεχτεί την Δρούζα στον ΣΚΑΪ μόνο με την προυπόθεση ότι θα έκανε νούμερα πάνω από 10% και σε αυτό είχαν συναινέσει όλοι οι εμπλεκόμενοι καθώς το κόστος της εκπομπής ήταν ιδιαίτερο υψηλό και έπρεπε να γίνεται η απόσβεση. Μετά τις χαμηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και τη θεματολογία της εκπομπής που όπως διαπιστώθηκε «δεν συνάδει με το προφίλ του σταθμού», αποφασίστηκε η..
διακοπή της συνεργασίας της Αννας Δρούζα με το κανάλι του Φαλήρου.
Στη θέση της εκπομπής της Δρούζα από την επόμενη Δευτέρα λέγεται πως ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να μεταδίδει το αμερικανικό Next Top Model, αν και ακούστηκε πως ίσως «παίξουν» δυο -τρεις εκπομπές της ακόμη..