ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Αστυνομική βαρβαρότητα στην Σταδίου

Bάρβαρη και τρομοκρατική επίθεση δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας, στην Σταδίου ομάδα διαδηλωτών εργαζομένων και ανέργων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, και ΥΜΕΤ απομόνωσαν ομάδα διαδηλωτών μετά την οδό Κολοκοτρώνη και στους γύρω δρόμους, ξυλοκοπώντας τους και ρίχνοντας χημικά. Από την επίθεση δεν γλίτωσαν ούτε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλεισει τη Σταδίου και τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και δεν επέτρεπαν στην πορεία να φτάσει στο υπουργείο Οικονομικών όπου βρισκόταν ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με τον οποίο.. απαιτούσαν να συναντηθούν προκειμένου να του θέσουν τα αιτήματά τους. 
Οι διαδηλωτές παρέμειναν για αρκετή ώρα στη συμβολή των οδών Σταδίου και Εδουάρδου Λω, φωνάζοντας συνθήματα, υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που είχαν φράξει με κλούβες την οδό Σταδίου.
Τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και την προκλητική συμπεριφορά των υπουργών εναντίον των διαδηλωτών, καθώς απέρριψαν το αίτημα για συνάντηση τόσο στο υπουργείο Εργασίας, όσο και στο Οικονομικών, κατήγγειλε ο Μπάμπης Αγγουράκης ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και κάλεσε  το λαό να συνεχίσει τους αγώνες του, σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ θα βρίσκεται στο πλευρό τους. (φωτό από τον Δρομογράφο)