ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Ψυχάρης αλλάζει (πάλι) διευθυντές!

Τι γίνεται με Πρετεντέρη, Μεμή και Χιώτη

Kάτι ψήνεται στους υψηλούς ορόφους της Μιχαλακοπούλου με τον Σταύρο Ψυχάρη να είναι έτοιμος να ανακατέψει ξανά την «διευθυντική» τράπουλα . Μέσα σε όλη τη φημολογία των τελευταίων ημερών ακούγονται αρκετά ονόματα προς αναβάθμιση και ακόμη περισσότερα προς υποβάθμιση.
Ο  Σταύρος Ψυχάρης έχει ήδη δρομολογήσει τις αλλαγές στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ και όπως λέγεται πολλές από αυτές θα προκαλέσουν σεισμό στη Μιχαλακοπούλου. Οπως έγραφαν πριν από 10 ημέρες οι zoornalistas (εδώ) στους διαδρόμους του 4ου και του 5ου ορόφου κυκλοφορεί η φήμη πως ο Ψυχάρης σχεδιάζει να αξιοποιήσει τον Γιάννη Πρετεντέρη απομακρύνοντάς τον ταυτόχρονα από «Τα Νέα». Eνα άλλο θέμα που συζητείται στους διαδρόμους του 4ου ορόφου έχει να κάνει και με τη συνταξιοδότηση του διευθυντή της εφημερίδας.. «Τα Νέα», Χρήστου Μεμή, που εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στη λήψη αποφάσεων στη Μιχαλακοπούλου και να λειτουργεί ως ισορροπιστής ανάμεσα στον Ψυχάρη και τους υπόλοιπους.
Την ίδια ώρα στο πλαίσιο μεμονωμένων αλλαγών που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στον ΔΟΛ, όπως γράφει το enimerosi24, ξεχωρίζει η αναβάθμιση του Βασίλη Χιώτη. Ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει λέει και δεύτερη επιτελική θέση, μετά την διεύθυνση του ραδιοσταθμού «ΒΗΜΑ FM».