ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Για να ξέρουμε τι ακούμε, από ποιους και πού

Σε ποιους εμπιστευόμαστε την πρωινή μας, ραδιοφωνική, ενημέρωση (part II)

Πριν από δύο εβδομάδες στο τετΡΑΔΙΟ ρίξαμε μία πρώτη ματιά σε μερικά από τα… πρωινάδικα των ερτζιανών. Για να ξέρουμε τι ακούμε, από ποιους και πού. Και όπως λέγαμε, το πολύ πρωί, το 7 με 10 ιδίως, θεωρείται prime time για τα ερτζιανά. Σήμερα λοιπόν έχουμε το part II, το δεύτερο μέρος.
* Red 96,3  Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης με ροκ, διηγήσεις… μουσικής από τα παλιά, Nick Cave (φυσικά) και τηλεοπτικές ιστορίες κατευθείαν από τα camarinia.
* Imagine 89,7  Εδώ Θεσσαλονίκη, εδώ Θεσσαλονίκη. Δύο εκ των βασικών συντελεστών του Ράδιο Αρβύλα, ο Θανάσης Κοντογιάννης και ο Νεκτάριος Αλεξίου, ξυπνούν τους ακροατές με το ανατρεπτικό τους χιούμορ. Παίζουν φυσικά και καλή μουσική.
* NovaΣΠΟΡ 94,6  Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος με απίστευτη όρεξη (για.. τόσο πρωί) και αστείρευτο κέφι στο Νο 1 αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας. Τα αθλητικά στην πρώτη γραμμή βέβαια της εκπομπής, η θεματολογία τους, ωστόσο, επεκτείνεται και σε άλλα θέματα. Σου φτιάχνουν το κέφι.
* BBC Radio 1  Εχει και 48ωρη απεργία στο Μετρό του Λονδίνου από προχθες, στον περίφημο Underground. Κι εκεί η κυβέρνηση θεώρησε ντροπή την απεργία (κάτι σας θυμίζει, έτσι;). Το περίφημο Radio 1 Breakfast Show με τον Nick Grimshaw ξεκινάει στις 6 και μισή το πρωί (8 και μισή ώρα Ελλάδας) και αποτελεί, χωρίς υπερβολή, ένα δωρεάν μάθημα ραδιοφώνου. Ακούστε το μέσω internet, αξίζει.
* Zoo 90,8  Το επιτυχημένο απογευματινό της Θεσσαλονίκης το οποίο στη συνέχεια έγινε κι επιτυχημένο πρωινό. Ο Akis D., o Skatz μαζί με τη Νάνσυ, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πρωινά στο μουσικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.
* Join Radio  Στο internet, απευθείας από το Χαλάνδρι, Σπύρος Σεραφείμ 8 με 10 για ένα πολύ cool ξεκίνημα στο σπίτι (ή στο γραφείο). Το Join Radio είναι ένα καλό web radio – συνδεθείτε.
* Μελωδία 99,2  Ενα είναι σίγουρο: θα ακούσετε πολύ καλά ελληνικά τραγούδια. Κι άλλο ένα ακόμα σιγουράκι: ο Δημήτρης Βραχνός είναι ιδανικός με την πολύ χαλαρή φάση του, ώστε να ξεκινήσεις την ημέρα χωρίς εντάσεις.
* Easy 97,2  Ναι, η Νάντια Μπουλέ κάνει καλό ραδιόφωνο. Και ξυπνάει και αξημέρωτα, η εκπομπή τους μαζί με τον Αρη Καβατζίκη αρχίζει από τις 6. Χαλαρή ενημέρωση, light σκηνικό, ελαφριά θεματολογία.
* Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5  Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, συνιδρυτής του μεγαλύτερου ραδιοσταθμού της συμπρωτεύουσας, στο πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στη συμπρωτεύουσα.
- Δ. Κανελλόπουλος / τετΡΑΔΙΟ / Efsyn