ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Σκάνε κι άλλα ονόματα τις επόμενες ημέρες...

Μεγαλοπρεπή δάνεια για προβεβλημένα στελέχη και γνωστές τηλεπερσόνες...

Σας τα γράφω εδώ και εβδομάδες, ότι οι δημοσιογράφοι είναι οι επόμενοι στη σειρά για στεγνό καθάρισμα.
Οπως και να το δει κανείς, είτε επειδή κάποιοι είναι μπλεγμένοι όντως είτε διότι ο κλάδος πρέπει να φάει τις σφαλιάρες του, ο κουβάς έρχεται. Ή μάλλον ήρθε, μιας και άρχισε ήδη το πανηγύρι. Βλέπε στο Hot Dog το στόρι με τον Βίκτορα Ρέστη και τις δανειοδοτήσεις του, τις οποίες τις πλήρωσε εν τέλει πολύ ακριβά ο εφοπλιστής.
Και έπεται συνέχεια, ιδίως με προβεβλημένα στελέχη και πρόσωπα των τηλεοπτικών σταθμών που ανάθεμα κι αν πλήρωσαν έστω ένα καπίκι από τα μεγαλοπρεπή δάνεια που πήραν. Εύκολο, πολύ.. 
εύκολο είναι τα βρει κανείς τα κρίματά τους και διόλου παράνομο. Αφού η Τράπεζα της Ελλάδος τα μάζεψε όλα τα χαρτιά και τα παραχάρτια από τα διάφορα ευαγή ιδρύματα που εξυγίανε, αρκεί να τους ρίξεις μια ματιά (συν Αθηνά και χείρα κίνει...) και θα καταλάβεις πολλά. Αν μάλιστα σε βοηθήσουν οι του οικονομικού ρεπορτάζ, θα καταλάβεις ακόμη περισσότερα.
Εν αναμονή λοιπόν των ονομάτων που θα σκάσουν τις προσεχείς ημέρες και εβδομάδες, στέλνουμε ένα χαιρετισμό στη Millennium, στην Proton και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς και στον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος παίρνει το αίμα του πίσω ανεβάζοντας βίντεο στο Διαδίκτυο.
- Μέσα και παραμέσα / Χρ. Ξανθάκης / Κ.Ε.