ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Αποκαλύψεις για Ψυχάρη, Μπόμπολα, Κόκκαλη και τραπεζίτες

Eξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα αποκαλύπτει ο Πάνος Καμμένος αυτή την Κυριακή στην εφημερίδα Το Χωνί. O πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλάει με (διευθύνσεις και ονόματα) για τον ρόλο των Ψυχάρη, Μπόμπολα, Κόκκαλη και την σχέση τους με τους τραπεζίτες.
Το Χωνί αποκαλύπτει ακόμη την επιστολή του επικεφαλής της ΔΕΗ, Αρθρούρου Ζερβού, που απαιτεί από τον πρόεδρο της Κομισιόν να βάλει φόρο στο ηλεκτρικό από λιγνίτη, τη βασική πρώτη ύλη της ΔΕΗ! Δηλαδή την ώρα που ο µέσος Ελληνας παθαίνει πολλαπλά εγκεφαλικά κάθε φορά που ανοίγει το..
λογαριασµό του ηλεκτρικού, η ∆ΕΗ -δια χειρός του προέδρου της- ζητά από την Ευρωπαϊκή Ενωση να επιβάλει αυξηµένους φόρους και να εκτοξεύσει την τιµή του ρεύµατος για τα ελληνικά νοικοκυριά!
Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος της εταιρείας προτείνει, µε επιστολή που υπογράφει προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, να φορολογηθεί πολύ αυστηρότερα η ενέργεια από τον λιγνίτη, ο οποίος της διατίθεται από το ελληνικό ∆ηµόσιο χωρίς κόστος και στον οποίο η ∆ΕΗ βασίζει κατά 60% την λειτουργία της.